Prijava
   

Raj je dobio pojačanje

Božija svetlost sija u spektru. Ali ponekad, sve boje sveta sliju se u jednu, crnu, najcrnju. Boju koja dobije snagu nesvojstvenu onoj o kojoj su nam godinama pričali bajke, snagu da ubije... Da oduzme život ljudskom biću, ali ne bilo kojem, već onom najdražem.

Da život traje hiljadu godina možda bi tek tada počeli da naziremo njegovu istinsku svrhu. Nažalost taj osećaj nam ostaje večno nedostupan, za razliku od nekih drugih ljudskih nadražaja. Onih koji zabole, zabole jako i to kad se najmanje nadaš. Išao si ulicom i odjednom te je nešto preseklo po stomaku, kao mačem oštrim rezom, koji boli bolom nepodnošljivim tvom slabašnom telu. Bol će se godinama smanjivati ali ostaće ožiljak, baš tu negde oko slepog creva, da te potseti šta je to život i šta znači živeti.

Neki kažu -dobro je dok boli, znaš da si još uvek tu, da mrdaš... Zar je to sve čemu ikada možeš da se nadaš? Zar ne postoji neka brava i neki ključ koji paše u tu rupu, čijim bi okretanje bili rešeni svi problemi sveta? Ima li nade da će sutra svanuti neko novo Sunce, a sva gorka sećanja postati samo izbledeli fragmenti nekih davnih noćnih mora?

Nema nade, jer spiskovi se prave unapred, a još nisu uveli SMS sa obaveštenjima o redu vožnje za gore. Ko te šiša što si na pripejdu. Popij tu šoljicu žuči i nastavi dalje... Ili survaj se u prvu provaliju, šta me se tiče.

Počivaj u miru ortak. Raj je dobio pojačanje. Jebiga, ja sigurno neću tamo...

Komentari

Друже Јуже.. :)
Свака част на дефиницији, на изливу емоција, метафора је одлично усклађена са тематиком... Све у свему одлично.
Дакле.. + * и ајд дупратим верујем да ће бити још добрих..

Zar ne postoji neka brava i neki ključ koji paše u tu rupu,

za ovo omiljena+++

Mnogo dobar autor, najopravdanija odluka o odbanovanju u poslednje dve godine...

E da, Bruse, sad imam na PVT nešto sa tobom...

ma ubija dečko, zatrpao mi pratilačke kvalitetom.

Dečko, ovo je druga tvoja defka za dva sata koju omiljenujem. Saranjuješ, čoveče!

Mada neka, bolje sutra, sory Bruce. Hteo sam nešto u vezi bana, ali nek sačeka do sutra ipak.

Sve si bolji juže

sve si najbolji pakle ;)

Hrrrk- pu! A zatim.. :otkopčava šlic: Minus!

Gugi, da li postoji I JEDNA JEBENA DEFINICIJA ZA KOJU NISI REKAO DA JE ODLIČNA UZ OBAVEZNO +++?!?!

Gugi, postavio si standarde za sve buduće lajkerske kurve. Jebote, pa ti bi i rođenu majku prodao za plus.

ne zebavaj? e, milo me je...

Gugi moli za pluseve u pvt-ovima. Bobe, pusti ga. Istina je to sto kazes, al' sta se moze...

ne moli samo za pluseve, nego i za komentare, očajan dečko.

Ne zajebavam. I bude mi krivo kada vidim neke odlične autore koji su rangirani ispod tebe samo zbog toga što ratuju sami, ne moljakaju za plus, ne organizuju se u lajkerske sekte, ne ostavljaju na svaku drugu defku pozitivne komentare, ne ližu se i ne šlihtaju, nego se kao usamljeni vukovi sami probijaju ka vrhu, ne tražeći da im neko duva u leđa. Tvoj realan prosek bi trebao da bude 4,33, a ne 40 i kusur. Zato što si jebena prolivčina od autora, spemuješ govnima koja jedva da balansiraju na tankoj liniji između groblja i živih defki, ljiga si i amorfan karakter bez ikakvog stila, osim ako se šlihtanje i ulizivanje ne računaju u stil. Da je Surovi moderator, davno bi kompletna septička jama zvana "pojzen (naziv sekte zbilja je opravdan, defke su vam trovanje mozga)" bila ispražnjena, u cisternu i pravac jebeno smetlište, gde vam je i mesto. Mogša je Bogotac za vas, realno kvalitetniji autor kao jedinka od cele vaše skupine, da ne kažem hrpe govana. Ups, rekao sam. E pa, boli me kurac. Jer, za razliku od tebe, imam zacementiran stav koji ću uvek braniti, nikada nisam istraživao digestivni trakt drugih autora zarad plusa, razlikujem sranjčugu od kvaliteta, i ne jurim jebeni broj. Puši kurac.

liiii, šta će sve na kraju dispadne :)

meni sad žao tih što ratuju sami...stvarno smo đubrad i sekta.
kako da pomognemo tim ljudima?

Meni gugi nije nikada tražio plus preko PVT-a.

Pani je široka kamenjarska duša, pusti mu pvt, Gugi.. :)

jbg, sada je napravio da se osjećam kao poslednje govno. kao kada me jednom u osmom razredu nisu izabrali u tim. svi su igrali fudbal a ja kao trinaesto prase stajao iza gola i gutao suze. dovraga!