Prijava
   

Rasirio se k'o tanjiraca u prolece

Izraz koji moj deda i dan danas koristi, kad god je u prilici, narocito kada odem za vikend (jbg, mor'o sam da odem, za skolom, kurac bi menj'o selo za nesto drugo :P ) pa posle rucka legnemo na krevet da bacimo malo pogled u mali ekran i da se malo okrenemo prema zidu, a ja se naravno razbacam po kaucu, pa on nema mesta da smesti svoje cenjeno dupe kako treba.

Skupi se malo, sta si se rasirio k'o tanjiraca u prolece, vidi koliko imas mesta tamo pored zida, jos ja mator pa da se guram ovde!! Bolje idi donesi vino iz podruma i napravi nam po jedan spricer kako valja!

Komentari

eeeee,ovo je do jaja!Samo napred Super mario :)

haha :) :) sad sam se bio inspirisao pricom sa tobom, od sada cu samo na seljacke da se fokusiram :) :) bar sam tu car sto se izraza tice :)))

Ma,ostavi i meni nesto :).Mada sam ih ja gomilu ostavio,ali seljacke nisu seoske,nego ja smatram i one mehanicarske,privatnicke i slicne za seljacke!

Fantasticno, hocemo jos koju ravnicarsku! :)

haha, imam ja jednu ali negde dole definisanu, tipa "nije on seljak u opanak, on je seljak u glavu" :) :)
ma jesu te sindikalne najjace :) :) to su bruka fore, ja ni ne citam one "stranjske" cim vidim slova w,x,y i ostalo, zajebi me toga :) nije zvaka za seljaka :) :)

Metno sam jos jednu, ali nije usko vezana za ravnicu, ali primer obavezno ide neki sindikalni :) :) iz mog kraja :)

Ma ko cita te ziljave defke,da li si lud?Ove nama trebaju,gradski sleng je odavno izdefinisan,sto kaze marjan Risticevic pred izbore 2000. "Da se selo pita" :)))

:+D, varijacija na temu.