Prijava
   

raskid

Moze biti:
1)Posle prve ljubavi
2)svi ostali

Ovaj prvi je zasjenio katastrofu Hirosime,Nagasakija,Cernobila,Vaterloa,pada Otomanskoh carstva i svih njihovih zrtava zajedno,a posljedice istog mogu se mjeriti Gigerovim brojacem.
Propratni efekti mogu biti:
Prvo napijanje
Gubljenje nevinosti(ponekad)
Galoni suza
Zakletve
Bespostednu podrsku prijatelja
i ostala sranja.

Nakon odredjenog vremena sve se to svodi na ovaj drugi.

"Sine,sta ti je?"pita majka zabrinuto.
Tisinu njenog miljenika probija jecanje istog.
"Pa lijepi moj,reci mami."
Kroz suze i bale promoli se vapaj "BRANKA ME OSTAVILA!" da bi se to isto lice vratilo u jastuk i nastavilo ga natapati i zalijevati.
"E moj dragi.Desava se to tako,i mami ti se to desavalo..."-"ALI JA SAM JE VOLIO!"-"Ma znam,al to je normalno...ionako ti je tek petnaest,kako ce ti tek biti za koju godinu?"ali mama je izabrala pogrijesne rijeci jer je izazvala jos jednu bujicu suza i slina.
"Uh,ne budi placipicka,eo ti koji dinar i idi se napij s Mikijem."

Komentari

Jel` si nick dao po onoj pesmi grupe Let3? Inace + za definiciju.

Hvala za plus:)
Pjesma je grupe Hladno Pivo(koju volim),a Let 3 mi je jedan od najdrazih bendova.I nije zbog pjesme nego na rezultat koji dobijes kad mjesas puno alkohola i zelju za koitusom:)

+čina

Keva koja sinu od 15 godina kaže "daj ne budi plačipička..." "i ja sam u svoje vreme 100 puta raskidala" i da mu kintu da se napije s ortakom je ne SF već epska fantastika na nivou Toklinovih derivata (za razliku od, možda, ćaleta). Ostatak je surovo realan. Ništa ne boli kao prvi raskid, bilo da ti raskidaš ili da te neko šutne.

Ja sam sutnut,tako da sam zaista dobio pare za napijanje.Al ok,nije mi mama sve to bas tako rekla :)