Prijava
   

Rat u Ukrajini

Tragedija pretvorena u beskonačan i besraman rijeliti. O ratu u Ukrajini pričaju šatro eksperti, političari, gutači vatre, žene sa bradom, i svako ko se ikako pojavi na televiziji. Rat u Ukrajini prodaje televizore, prašak za veš, uloške, Rubinov Vinjak i Afričku šljivu...

Sve može da se uvali uz priče o imaginarnim ofanzivama ili kontraofanzivama, zločinima i mrtvim ljudima, o kojima ni gosti ni gledaoci pojma nemaju. Samo da je emisija zanimljiva i da postoji po neko "sa svake strane", da raja koja prati taj rijeliti ima za koga da navija, i da gleda reklame.

- Po stoti put, naša zemlja mora da uvede sankcije agresorskom režimu u Rusiji i time izbegne posledice po nas, a i da se svrstamo uz ostale normalne zemlje!

- A to što su ti isti i nas bombardovali i uvodili nam sankcije i otimaju nam Kosovo, to ništa, a?!

(Primerak Srbende ispred malog ekrana u siledžijki i razrogačenih očiju): Uh, što mi nisi bliži sad ovde, zubima bi te klao! Sve ti je dobro reko, đubre prodano! Ženo, dodaj mi još jednu Vinjak Kolu i zatvaraj vrata da vas ne slušam, pratim ovde pametne stvari!

Sedma sila

Komentari

E, ovog čovjeka nisam video odavno
+

De si brate

Ево ме, живот фазон. Свратим вазда на форум и гледам некад дефиниције, и понекад кад видим вако неко такмичење напишем понешто.

Шта има код тебе? Сад си модератор?

Sve kul, relativno. A 60€ je 60€, msm ko ne bi bio mod za te pare…

na 12 meseci, 5 evrova svaki mesec leže

NI ORO NI KOPO

kazan da doda još pečes evra da na FB postujete makar jednom mesečno štabilo

Brate, 720€ godišnje, to ti je omanje letovanje…