Prijava
   

Rat u Ukrajini

Rat koji je legao kao kec na desetku novinarskom ološu. Tek je februar, svecko prvenstvo na zimu, niko da pripreti kakvim atentatčićem, tuga. O čemu rab božji da piše? Kao i obično, naša braća Rusi su tu da pomognu napaćenoj novinarskoj branši. Obema frakcijama. I bi rat. Ili specijalna operacija, kako vam drago.
Tako da svedočimo nezapamćenoj promociji za obe zaraćene strane, a narod guta li guta. Niko nije imun na propagandu, koliko god voleli misliti da jesmo. Samo ovisi čiju slušate.
A novinari slave, ješće se zlatiborac i zalivati špricerom. Samo da je ovog češće.

RUSOFILIJADANAS: Hrabra pravoslavna vojska dolazi da oslobodi svoju braću od zlih nacista. Ljudi ih dočekuju pesmom, cvećem i jedrim seljančicama.

AMERIKADANAS: Leba gladni sibirski šljam ničim izazvan i povampiren kasapi po žitnici Evrope. Aušvic se čini kao dečja igra.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

RD: Putin lično zavitlao preko zvonika Hrama Vasilija Blaženog neposlušnog sibirskog medveda koji mu nije salutirao. Džo Bajden se javio da mu iz poštovanja popuši kurac nasred Crvenog Trga.

AD: Putin je star, ima četri raka, ne vidi na levo oko i kurac mu se ne diže još od pada SSSR-a. U Moskvi mu se smeju, a Si Đinping ga više ne prati na Instagramu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

RD: Zelenski je narkomanski nacistički poltron kojeg FSB svakodnevno šamara kurcem u kijevskim podrumima dok ovaj prodaje veru za večeru.

AD: Zelenski lično svojim titanijumskim mudima zaustavio četiri kolone tenkova. Ruski generali nevera, paraju svoje zastave i prelaze na stranu Ukrajine.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
RD: Medvedev preti: Potaracaćemo vas, idete nam na kurac. Naše nuklearne glave će zaseniti sunce pa ćemo se boriti u hladu. Kapirate?

AD: Putin regrutira vojnike u obdaništima i šalje ih naoružane lukovima i strelama. Ruska vojska još ne poznaje točak ili vatru.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Primera je mnogo i svaki dan ih je sve više

Sedma sila

Komentari

A jbt, ja reko puko sam, malopre sam već ocenio rat u ukrajini, šta je ovo, kad ono evo ga drugi rat

Ona defka dobro krenula pa reko da se prišljamčim, neće niko videti razliku

RD: Putin lično zavitlao preko zvonika Храма Василија Блаженог neposlušnog sibirskog medveda koji mu nije salutirao. Džo Bajden se javio da mu iz poštovanja popuši kurac nasred Crvenog Trga.

AD: Putin je star, ima četri raka, ne vidi na levo oko i kurac mu se ne diže još od pada SSSR-a. U Moskvi mu se smeju, a Si Đinping ga više ne prati na Instagramu.

Hahahahahahaha +