Prijava
   

Rauch-ov sok od pomorandže u tetrapaku od dva litra

Otjelotvorenje užitka u ranojutarnjim časovima. Da l' je to sudbina il' ko zna šta li je, ali čaša za čašom sama ide. Nektar bogova (onih grčkih, rimski se ne pikaju) sliva se niz ždrijelo aktivirajući svaku ćeliju zaduženu za ukus, poslavši isuviše impulsa zadovoljstva u mozak da se čovjek zapita "U jebote, da l' može na sok da se svrši?" dok obuzdava svoje ostale unutrašnje organe. Želudac plače od sreće, pankreas već veselo pokreće insulin, jetra ne može očima da vjeruje, a oči kažu da je stvarno dobila Rauch-ov jebeni sok od prokleto dobre pomorandže!

Mirno jutro u kući porodice Radiranoranilović. Majka čita novine, otac za kompjuterom pravi neki projekat. Mali klinac veselo dolazi do frižidera otvara ga, uzima tetrapak i skonta užasnu istinu. Otrči do majke, pokaže tetrapak i kaže joj:

Mama, nema više soka.

Na te riječi mater iskrivi lice u nemoguć oblik, poče da krizira po kući, hvata se za pušku dvocijevku, udara u vrata WC-a, istjeruje Mikija Manojlovića odatle, Miki gleda neverue, sa sve peškirom oko glave, otac čuje buku, vidi nema soka, počne čovjek da vrišti k'o djevojčica od pet godina, skotrlja se niz stepenice, rascijepi dva atoma deuterijuma i otvori vrijeme prostor kontinuum, uništi sve što je postojalo, što postoji i što će postojati, samo Miki Manojlović ostane živ pitajući se što mu je to trebalo.

Komentari

zbog mikija manojlovića ja mislila da je niktov +

ах, какав филантропхи :)

ja mislio nikitov he, he, dobroe ovo

hvala stefčo znači mi :*

hvala stefčo znači mi :*

kakav skeč ahahahah ;)

Mislim da je i niktov pomislio da je niktov xD
Vidiš Soče kolko si omiljen :D

svi me vole svi me žele zeka

Dobro sam ovo napiso i jbt pripio mi se sok ladno ladan
Kolko te plaćaju lukče

Kolko te plaćaju lukče

2x2l ovog iz naslova