Prijava
   

Razgolićene devojke koje plešu na šankovima

Ukras klubova i mamipara za neiskusne mušterije. Ne pokušavaj, nećeš jebati - možeš samo da ostaneš lakšeg novčanika, u boljem slučaju. U gorem, dobićeš batine..No, kako to zapravo funkcioniše?

- Udješ u klub, čist, pedantan i sredjen kao Tadić, u nameri da ne potrošiš koliko ne moraš a opet se provedeš, popiješ i na kraju pojebeš. Prva stvar koju te kurac nanese da ugledaš je mlada, zgodna i oskudno obučena seks bomba koja bacaka noge i sise do plafona.

- Zapaziš kako te nasmejana pohotno gleda s vremena na vreme, i činiš prve dve greške : zaključuješ da si frajer i po i da tako gleda samo tebe, i pomišljaš kako ćeš je cugom i pričom posle fajronta odvući negde da je karaš.

- Pošto je sišla sa šanka da odmori, praviš treću grešku - prilaziš i naručuješ piće njoj i sebi. To te košta crvenu, pošto si u jebenom klubu a ona pije duplu vodku i red bul. Sad više nema nazad, i rešavaš da ti se ovaj trošak isplati.

- Nazdravljate, i narednih par minuta sa tobom priča opušteno i umereno - provokativno, što ti diže testosteron i status alfa mužijaka u tvojim očima. Pošto ti deluje da situacija obećava, praviš četvrtu grešku i naručuješ još jednom isto, ne primećujući koliko te je šanker skratio na balantajnu koji piješ jer košta kao pivo, a ipak je viski.

- Uz dvosmislene konotacije, namigivanja i dodirivanja rukom i kolenom, sad već postaješ siguran da ćeš ne samo jebati, nego ćeš dobiti i oralna zadovoljavanja jaja i stopala, pošto si je svojom pojavom i pričom naložio toliko da jedva čeka fajront pa da je odvališ od seksa. Ni ne sluteći da si u zabludi naručuješ još dve ture, trošeći dosta više nego što si planirao..

- Sad već polu - pijan razmišljaš kako nemaš para, ne znaš šta ćeš jesti naredna tri dana, ali to ti deluje sasvim nebitno jer spavaćeš ribu i po, što ćeš naredne dve nedelje prepričavati celibatošima u kladionici, i drugarima koji će te hraniti. Ne moram ti valda reći da grešiš..

- Nakon pola sata suvog grla, jer potrošio si sve što si poneo i nemaš pojma kako ćeš kući, osoblje te tera sa šanka jer ne cugaš, a tvoja draga pije i vata nekog levog lika, što u tebi izaziva osećaj odbačenosti i iskorišćenosti. Rešavaš da joj pridješ i baciš neku foru, no dobijaš izvinjenje i odgovor da mora da radi i da joj je drago što ste se upoznali. Pizdiš.

- Peta i kobna greška - zaključuješ da te je kurva zajebala, i rešavaš da za uložen novac dobiješ makar neki povraćaj, odlaziš do šanka i hvataš je za noge dok igra. Nakon pola minuta, dva grmalja te hvataju i nose napolje, usput te psujući i udarajući. Izbacuju te iz kluba kao kesu sa djubretom.

- Sedeći ugruvan na zemlji, pitajući se šta te je to snašlo i što ti je to trebalo, shvataš da tvojim nevoljama nije kraj : onaj namrgodjeni rmpalija koji te je sve vreme boravka u klubu gledao ko žitelji Harlema zalutalog belca, je u stvari njen ljubomorni momak upravo pušten sa robije, koji je rešio da ti se najebe milosne majke.

Epilog - ideš kući krvav, izubijan, pocepan, peške i bez dinara u džepu, suva kurca. Nemaš ni za burek bez jogurta.

Komentari

vodič za napaljene klince?
plus matori!
ali to su sve fljukse inače

Kako koja, po nekima za pare možeš da pišaš, druge završavaju dva fakulteta. Radim sa njima svaki vikend, kod nas plešu profi ribe tako da..Nećeš jebati :)

profi ribe tako da..Nećeš jebati :)

za profi pare,a?

Jok. Zaradjuju one mesečno tri predsednikove plate ;)

dobra, ova ide up up +++

mislim da sam se zabavio citajuci ovo...
moradoh da dam plus sta drugo..
aj u zdravlje i uzmite vi sta ocete!

Za te pare je mog'o uzeti kuravu i spavati je u dupe ...+