Prijava
   

Razmaženi navijači

Ne gledaju više fudbal. Đokovića prate tek od polufinala. Partizan gledaju samo kad igra Evroligu. Zvezdu gledaju onda kad igra protiv Partizana. Odbojkaše prate u finalnoj utakmici. Rukometaše jedino u drugom poluvremenu. I nikad nisu zadovoljni.

Za to vrijeme...

Sabahudin Topalbećirević : " I evo aviona sa našim zlatnim momcima! :svrš, svrš: Pravo iz Irana sa trofejom u rukama stiže naš kapiten. Poražena je domaća selekcija, poražena i ponižena. Na butmirskom aerodromu okupilo se nekoliko hiljada ponosnih Bosanaca i Hercegovaca! I treba! Treba pružiti podršku ovim sjajnim sportistima, divnim ljudima! Jer, nije mala stvar biti drugi put uzastopno prvak svijeta u sjedećoj odbojci. "

Komentari

Minusčina i to onako sa guštom. --------

+++
Mali spem: da li to nešto baguje; pola sata nema ni jedne defke?

Znaš kako, uspeh je ono što razmazi navijače. Ili bar odlična igra. Tako da su ti fudbaleri ovde definitivno višak. Uostalom, za većinu se zna šta će uraditi i pre nego li počnu da igraju. A Iran i nije neka sportska sila, tako da ti primer izgleda poprilično kontradiktorno u odnosu na defku.

Čisto da dodam, nije toliko nusmi od mene zbog tela defke, nego zbog primera, lupio bih 5 da mogu.

Kakav da je fudbal naš je... ne kraju krajeva Zvezdu i Partizan i ne gledam zbog nekog kvalitetnog fudbala...to su Zvezda i Partizan...

Iran je velesila u sjedećoj odbojci! Provjeri! ;) Ništa, Loksi, vidim da te je pogodilo. Imaš moje ostale definicije pa lupaj minuse koliko hoćeš, ako te to čini srećnim.

Navućiću hejt na sebe, ali izgovoriću:
Ja bih lično zabranio da se fudbal igra na ovim našim prostorima!

MrTestis
Stiže ti hejter. :))

Iran je velesila u sjedećoj odbojci!

Verovaću ti na reč, tebra :)

Slažem se i ja sa tobom da su kod nas sve žnj lige..al ja ipak volim da pogledam Zvezdu i Partizan...

To je poznata stvar. Uzeti novac od fudbala i preraspodjeliti u ostale sportove. Rezultat - tri aviona nose sportiste na Olimpijadu. ;)

Дао плус још малопре а сад још да кажем да је таквих "навијача" све више, поготово ми се гаде они фенсерчићи који на АБА лигу или не дај Боже нашу лигу нису никад ни провирили ал се упрте у прве редове кад се игра Евролиго. Ил си навијач или симпатизер.
За фудбал домаћи се мање више слажем са Мр Мудом :Д

Uzeti novac od fudbala i preraspodjeliti u ostale sportove

Ma, preusmere ga u svoje džepove funkcioneri. E, odo' da ti više ne spemujem defku. Baš sam se raskenjao!

Razumjem ja ljude koji su prelaze po 300-400 kilometara da bi gledali Evroligu. Besparica, nedostatak vremena, nema se za više nego za tu jednu utakmicu u 14 dana. ... Ali je tužno da u ostalim terminima hala zvrji prazna.

ljude koji su prelaze po 300-400 kilometara

Не кажем за те људе, њима свака част него за оне што дођу само да би били виђени и да би се сликали... То су они што кад крене да се губи почну да пљују уместо да певају, гадна сорта...
Што рече Тестис да не спемујемо више