Prijava
   

Realan holivudski akcioni film

I vrapci na grani znaju da akcioni filmovi iz Holivuda obiluju mnoštvom nadrealnih akcionih scena tuča, pucnjava, trka automobilima i sl. Ono što sa druge strane stoji jeste da na to treba pogledati i iz drugog ugla i šta bi se desilo i kakav bi prijem kod prosečnog gledaoca imali filmovi kada bi bili realni do tančina.

Za glavne junake uzmimo neke do poznatih "akcijaša", Švarceneger, Stalone i Vilis.
Oni su panduri u penziji i vraćaju se svom poslu radi najtežeg zadatka do sada, treba da razbiju narko lanac iz Kolumbije. Odlaze u policijsku stanicu i dobijaju zadatak, odlaze u mafijaško leglo i spremaju se da pokore kriminalce.
Uleće Vilis, ubija jednog Kolumbijca, kreće da izgovori duhovitu opasku ali u tom trenutku jedan krimos ga kokne iz šmajsera! Uleće Stalone, staje u zaklon, krimosi pucaju a on puca bez gledanja preko glave, jedino što pogađa je rep mačke koja se penje po nosećoj gredi. Pokušava da dozove Švarcenegera ali ga ovaj od buke loše čuje i umesto "Dodaj mi šmajser" Švarceneger čuje "Dodaj mi pajser", uzima pajser iz kola i dolazi, istog trenutka i njega upucaju. Stalonea opkole i upere pištolj u njega, on kreće da savlada ovog što drži pištolj ali lik koji stoji sa strane ga izrešeta iste sekunde.
Završna scena, kolege u svečanim uniformama prisustvuju ceremoniji sahrane trojice veterana.

Komentari

Pokušava da dozove Švarcenegera ali ga ovaj od buke loše čuje i umesto "Dodaj mi šmajser" Švarceneger čuje "Dodaj mi pajser", uzima pajser iz kola i dolazi, istog trenutka i njega upucaju.

bravo
+

fali ti samo sigal da krene da mlatara onim rukama kao aikido picke materine..dvocevka u repic mamu mu njegovu.. plus

realno veoma realno +++++++++

...u američkim filmovima.

zamalo minus zbog vilisa,ali eve ti ipak +

I onda dođe Steva Signal i sve ih spase.