Prijava

YouCantHandleTheTruћ
Кокошарка.

Значи, ко има иједну реч оправдања за понашање Вујошевића и ко се ложи на потез Нелсона нека једе говна. Видим да је Џони бановао неке људе синоћ. Нисам могао да пратим шта се дешава, али већ кад је кренуо да се заводи ред овако, рекао сам да је такав пут погрешан. Ако хоћете нормалне кошаркашке теме, онда треба бановати билмезе који вичу "Дуле цар, не да на нас", "Нелсон цар, штета што му није поломио руку, а мало је фалило". Треба бановати дебиле који мисле да су сви који навијају за Звезду/Партизан идиоти, а они који навијају за Партизан/Звезду и нису баш. Ако такав ред не може да се уведе, ако нема ко да води рачуна, онда треба пустити да пише ко шта хоће и не треба ништа брисати. Џони, овде сам ти дао предлог, па ти види да ли је боље ово што ти покушаваш. На ове две теме даље не планирам да учествујем.

Што се тиче утакмице, оно је огромна срамота и штета што у свој овој мржњи људи не виде како ово може имати катастрофалне последице. Истине ради, кривац број један јесте Вујошевић, с обзиром на његову историју испада. А има криваца још итекако. Није ово прво повлачење екипе, треба се сетити исте ове атмосфере кад је Звезда напустила финалну утакмицу и изгубила службеним резултатом. Скоро да нема разлике. А није Вујошевић крив сигурно што Звездин играч у цивилу удара на кварно (а није му ни први ни други инцидент). Није Вујошевић крив што Нелсон, нервозан већ месецима, провоцира контакт, хвата за врат, па онда кад их разваде трчи поново да се бије и баца играча. Криви су сви којима је титула све и не бирају начин да дођу до нечега, а на првом месту Вујошевић који је види као своје власништво. Јебала вас титула, никад мање важна није била, кад смо задњи пут били без представника у ЕЛ, ко се још сећа тога? Остаје само да се надам следећем епилогу: Вујошевић до краја плеј-офа неће видети клупу, Нелсон и Милутинов довиђења на пар утакмица, Тејићу кривична пријава, Бертансу анти-стрес сокић и кекс. Можда сам нешто и заборавио, сваки додатак на казну је пожељан.

Јесте да су то све клинци и да свашта утиче на њихово расуђивање, али на прсте могу да набројим играче који ме нису разочарали. Ако се Богдановић онако озбиљно понаша, онда не мора ни да игра за репрезентацију. Нека играју Тепић, Марјановић и Раденовић (а не они које је он набројао), па нека испаднемо у групи. Ваљда ће ова дешавања у ФКЦЗ натерати људе да схвате да није све у титули и у једној утакмици, него да је битно како читав систем функционише.

ЕДИТ: Да не заборавим. Реч-две о суђењу. Тотално непотребно од судија да дижу тензију неравнотежом у одлукама да се свира фаул-кош, али апсолутно је срамно да се то искористи за напуштање терена.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ponovo je Johnny banovao Rasnog...

?
+1014
58
definicija