Prijava

Богуми, ја као Србин из Црне Горе читам често шта прдењају црногорци милогорци по интернетима и све се мислим мора да се Његош окреће у гробу, па реко да га ставимо на турбину неку да нам производи електричну енергију и за Црну Гору а и за нас Србе горе у Србији.
Мислим ја бих и даље са Румунима држао Ђердап, ал не верујем им ја претерано јер са њима никад нисмо ратовали па су ми сумњиви, тако да је боље да се обезбедимо одмах сад него да се кајемо касније.
Што се каже, боље спречит но лечит, је л тако? Не знам колико би вагинолета и дилкорана било потребно да се излечи недостатак хидроелектрана, ал мора да је доста! Него у погрешно сте време навратили, тренутно нисам доступан но сам у роминг, а вама што читате сад ово мобилни оператер скида кредит једно пе-шес пута више сигурно, па се чувајте да не уђете у минус или не дај боже да набијете рачун за телефон да вас мајка грди кад је скинете са тавана.
Елем, морам ић ено ми је фарма на телевизору и парови на радију, само још великог брата да ставим у шпорет па да ми и чуло мириса испуни ријалити па да ми живот буде комплетан.
ај здраво

?
+1924
137
definicija