Prijava
 1.    

  Registarske tablice

  Tablice zakačene na vozilu koje, između ostalog, imaju i ulogu da "pomognu" vozačima da što bolje slože psovku i da što lakše pronađu zajednički jezik sa drugim vozačima. U zavisnosti od one skraćenice koja stoji pre broja, vozači tačno znaju čiju majku trebaju da pominju.

  Nišlija u Beogradu: Ajde bre seljačino južnjačka, pa možda tako voziš u onoj tvojoj zapizdini, ali ovde bre mora brže to malo.

  Beograđanin u Nišu: Vidi iseče me! Pa pizda li ti materina beogradska, idi bre u Beograd pa tamo tako vozi, govno beogradsko nadrogirano.

  Užičanin u bilo kom većem gradu: Ajde bre malinaru šugavi, idi kući pa vozi tako traktor na njivi, govedo zemljoradničko voćarsko ; ajde bre muslimančino.

  Vojvođanin negde ispod Dunava i Save: Ajde bre Mađaru govnjivi, vuci to govno malo brže, idi bre u Mađarsku pa vozi to govno.

  I tako u nedogled, Zaječarce šalju na Gitarijadu, Leskovčane na roštilj i da sade papriku, Pančevcima psuju majku radioaktivnu, a strancima... strancima psuju sve po spisku, tu nema predrasuda.

 2.    

  Registarske tablice

  Identifikacija svakog vozila, a i svake avion ribe, ili kamion lika koji prođe, a koje morate iste sekunde prokomentarisati sa osobom pored sebe.

  - Toba, vide li ti ove tablice, petica sigurica...

  - Ne, ali videh zadnje, čak sam i zapamtio, bele pantalone, roze tanga.

  .........................................................................................................

  - Kakav kamion, fu, fu, fu!

  - Uh, ćuti, videla sam mu i registraciju, gde je kanta da bacim ovaj burek?