Prijava
   

Reka

Tekuća voda, brza ili spora, hladna ili topla, bistra ili mutna. Metafora prolaznosti života i svega ostalog. Povod za šetnje, zaljubljivanje, pecanje i uživanje. Jeftino i jednostavno zadovoljstvo.

Kibicer: ”Znaš onu izreku: Sedi na obalu reke i čekaj. Čekaj, čekaj i čekaj. I ako si dovoljno strpljiv i ako budeš dovoljno dugo čekao, pre ili kasnije doplutaće leš tvog neprijatelja…”

Pecaroš: "Jebo te taj tvoj usrani kinez i njegovo planinsko filozofiranje! Beži ili ćuti, sve si mi ribe smorio!"

Komentari

Ах, та река живота што неуморно тече и тече и тече... ;)
+++++++++

pecam već pola sata, nikako da zagrize :))))

Možda upecaš nešto na dve noge.:))

Tu vrstu više ne pecam. Pametnom i jedna dosta :)

Ajd dobro, kako ti kažeš.

mislio sam jedna žena dosta :)))

Opšte je poznato da je reka jedino dobra za lađenje piva.

mislio sam jedna žena dosta

Hm??

Ali brate, nema ništa bolje od šetanja pored reke, pa još kad si sa curom, nema lepšeg zadovljostva, čak i ovim našim gradovima gde su reke zelene. Ja baš sinoć igram basket sa drugarima i oću d plačem što nem đevojku, pa do 5 ujutru moram da blejim na keju sa drugarima, ko buljaši neki.

ja sam odrastao u malom gradu na dve reke, a već 20 godina živim u gradu bez reke... ne mogu ti opisati koliko mi nedostaju :)

Jebiga, ja imam Ibar i Moravu, preko dana, samo što leševi ne plutaju, al ono, uveče je kul, ionako ništa ne vidiš, tako da je bleja uvek super, pogotovu kad se uhvati nas par pa šutiramo i malo na koš, nešto što najviše volim u našoj zemlji je to. A i sećam se kad sam bio na nekoj eskurziji na Dunavu, pa u hotelu Lepenski vir kad smo odseli. Ja u živoru lepši pogled video nisam, preslikava se hiljadu boja jedna preko druge, kao da sam gledao akvarel nekog umetnika iz četrnaestog veka. Ništa nije more, šta sam tad video, al nikad neću da prežalim jednu trešnju, što je nisam otrsio sa drugarima jer smo bili pičke da izađemo is hotela posle noći, kao ne daju profesori, al bila neka travuljina a mi imamo po 13 godina, usrali se da ne vidimo nekakve mečke po noći il zmije.