Prijava
 1.    

  Reklamni kez

  Onaj glupi i namešteni osmeh koji viđamo po reklamama pravljenim po američkom principu. Sve popularnije kod nas iako podseća na osmeh hijene jer nema traga emocijama izuzev tog facijalnog grča. Jeste da ide na nerve ali neko im rekao da će tako lakše da nas ubede da pazarimo baš taj proizvod. Tužno je da tako vređaju inteligenciju ljudi koji to gledaju na TV-u.
  A još tužnije što u dobrom broju slučajeva uspeva.

  - A sada, specijalna ponuda! Naše CU Ribs rebraste naočare, do skora strogo čuvani tajni izum NASA specijalno za Vas! Poboljšavaju vid, štite od ultra zelenjikavih talasa koje emituje treći Saturnov satelit, a koji su zaslužni za 93% očnih problema, šuljeve, ćelavost i kurije oči. Ove naočare će Vam promeniti život za samo...
  (Dok ide ova spika, pokazuju ribu u bikiniju sa facom k'o da joj neko pobio celu familiju i nasilno je javno sodomizovao. Ali, u tom momentu ona stavlja naočare i kako joj one dodirnu lice, tako joj preko usana prelazi blaženi kez kao da je doživela tog trenutka višestruki orgazam. Nestaju joj bore i strije, rastu joj sise...)
  - (osoba pred TV prijemnikom) Ženo, nešto mi žmirkaš u zadnje vreme, da ti kupim ove naočare?
  ..........................................
  - Zašto bi davali ogroman novac za pogrebne usluge kada Vam mi nudimo rešenje? Koliki su samo troškovi sahrane, a tek krematorijuma? Rešenje postoji u vidu našeg HappyFlame 3000 kućnog uradi-sam krematorijuma. Za malu cenu ostavljate i svom potomstvu nešto vredno da Vas blagosiljaju. Zauzima malo mesta gotovo kao što će i pokojnik, lak za rukovanje, mogućnost iznajmljivanja, može se koristiti i kao priručni roštilj ili pečenjara...
  (U toku govorancije pokazuju ožalošćenu porodicu kako u otvorenom sanduku stavljaju pokojnika u furunu, zatvaraju vrata i istog momenta svi se keze, pa čak i pokojnik koga oblizuju plamenovi dok ucveljena udovica pritiska "START" dugme i, naravno, i ona se ekstra srećno kezi)
  - (osoba pred TV prijemnikom) Mužu, smislila sam šta možemo sa onom šupom što nam zvrji prazna!