Prijava
   

Reper iz kraja

Osoba iz manjeg grada koju poznaju skoro svi od 12 do 20 godina. Popularnost je stekao tako što je platio izvesnu svotu novca nekom Beogradskom MC-u koji je odvojio svoje dragoceno "blejim i pušim vutru vreme" za snimanje ovog legendarnog jebaćemo-vam-svima-majku spota. Nije bitno gde će se spot odvijati, bitno je da su tu svi potrebni rekviziti: Automobil sa zatamljenim staklima, go-go igračica, naočare za sunce, iako je napolju -10, kajle i naravno pištolji na kuglice. Inače ovaj spot obično uspeva da dogura do 1000 pregleda na youtube-u, i to je njegovo životno delo koje se više nikada neće ponoviti. Ta popularnost traje par godina i različita su gledanja na njegov status u gradu.

Dečaci 12-15 god: obično ga smatraju za idola i mnogi se i sami upuštaju u slicne poduhvate. Naravno tu je i doza ljubomore zato sto šeta sa Marijom iz osmog-tri.
Devojčice 12-15 god: misle da je on princ na belom konju i obicno drže njegovu sliku pored kreveta, smrtno su ljubomorne na Mariju iz osmog-tri.
Muškarci 16-17 god: ne misle da je on ništa posebno a kamoli bolji od njih, ali ipak vole da se nađu u njegovom društvu jer ima dobar status kod klinkica.
Devojke 16-17 god: znaju za njega preko mlađe sestre ili drugarice i nemaju ništa protiv da se nađu u njegovoj blizini, ali retko koja bi pala na njegove fazone.
Muskarci 18-20 god: njegovi vršnjaci koji ga ismejavaju i rado šale na njegov račun, najlepše je kada se posle subotnjeg izlaska svi skupe kod koša u kraju gde je on glavna zanimacija.
Devojke 18-20: Ne znaju da postoji.

Komentari