Prijava
   

Reperi

Pesnici 21.veka. I kao takvi 99 odsto ce ih, kao i u svim ostalim pravcima umetnosti a pogotovo izražaja kroz stih, ostati na đubrištu istorije i zaborava. Uglavnom se svode na stihove o samohvalisanju tipa VIDI MENE, DIVI NIME, NE KAČI SE, PRAVIM RIME, šatro gangsterskog tipa JA I MOJA EKIPA MI SMO AAAA MI SMO AAAA EKIPA NAJBOLJAAA, one koji žele da umoče organ putem sladunjavica koje uglavnom normalne ljude(ali ne i tinejdžerke) dovode do stadijuma povraćanja - MALENA, JA SAM BEZ TEBE KRPA ŠARENA a ima određenih pokušaja u pokušaju koji ipak usled nedostatka sopstvenog a ne tuđeg!iskustva ipak i samo ipak ostaju prosek repa kao umetnosti. Ko se iz ovog svega uspe izdvojiti ostaće slavljen kao svojevremeno Jesenjin, Morison, Dilan.

Neću polemike i pljuvačine pa neću stavljati primere ali ima ih.....samo tako.

Komentari

Prepoznao si se Hiphoza, pardon MrMaroon? Jos lepo kazem necu primere ali eto... XD

Не, нисам се пронашао, али сам одрастао на Хип-Хопу (и Хардкору, али небитно) и мислим да си обична пичкица која пљуље и има лошу слику о Хип-Хопу. Зашто? Зато што има одличних репера, и има одличне реп музике, и није сав реп ''јо јо јо, тозла, кољем дура, ово оно''.
Минусчина, самобануј се.

Ako tebi recenica da su reperi pesnici 21.veka zvuci odnosno deluje kao pljuvacina okani se ti bato moj hip-hopa. A o poslednjoj necu ni da pricam. I ne psuj mi tu po definicijama jer da imas iole vokabular vredan necega znao bi sta drugo upotrebiti.

Нисам прочитао нешто много, признајем, али је дефиниција пљувачка.
О последњој немој, и да, имам вокабулар шири него што ћеш ти имати.
Ај шибри.

Smesno. I da- babo nije sleng, babo je turcizam, nadji u recniku...

Ne znam šta si slušao od hiphopa, moguće da si zbog toga pogrešno formirao mišljenje. U svakom slučaju, za pljuvačke definicije ne možeš ni očekivati neku naročitu ocenu. Bolje da uzmeš i odslušaš nešto što valja nego što se razmahuješ preko neta.

Ovo je stereo verzija Hiphoze, sta li? Ja lepo molim-ne polemisimo. Pisi svoju definiciju, ne zaleci se okolo a da(kako i sam kazes) nisi ni procitao nesto mnogo od nje, ali vidi ti komentara...ne stedis. Nije ovo forum.