Prijava
   

Reprezentacija

Reprezentativni uzorak onog najgoreg među nama: skupina polupismenih zadihanih grubijana koji, osim u trčanju za loptom, smisao života pronalazi u iživljavanju nad nesretnim prostitutkama, pojačanoj turbo-folk muzici, prebrzim kolima, belim čarapama. Ožene se uglavnom rano jer ne umeju da se staraju o sebi, i potom u braku samo nastavljaju sa orgijanjima.
I sve to ne bi bilo toliko strašno (ko ih jebe!) da ih u javnosti ne predstavljaju kao nacionalni ponos, razigrane plemenite strejt-moralne vitezove predodređene da budu uzor nama i našoj deci. I da masa to slepo ne prihvata, radi zaborava sopstvenih frustracija.
Epilog: Ukratko, jebite se i jednom zasvagda odjebite fudbalerčine i ostala sportska mafijo, ima nas koji znamo ko ste i šta ste ustvari!

Komentari

Subjektivnost i prostakluk i nekako,ali nepismenost?Minus.

Ne znam, ti i hejt mi nikako ne idete zajedno. To mi nekako za klince.

И ја носим беле чарапе. :)
Ал ово није само нашима својствено...

Baš si nešto ljut...

http://www.sportal.rs/news.php?id=13294

Има и изузетака. Прочитај овај текст.

Epilog nije potreban, i psovke, ostalo je ok +

:)))))) Znao sam da i Ti imaš slabe tačke! :)

Хвала свима на коментарима. Дефиниција јесте откуцана у бесу, али је заснована на основу информација и искустава из прве руке. Истина често боли, и разумем што овакво мишљење већини није прихватљиво (и ја бих себи да минус да ово читам пре неколико година).

Надам се да си прочитао чланак. Написао га је један активни фудбалер, бивши репрезентативац.

Репрезентативни узорак оног најгорег међу нама

To! to ti je neiživljenost, malo dođu do para i onda ne znaju šta će od sebe. nije to samo problem u fudbalerima, tako bi se ponašalo većina naše omladine da se dokopaju nekih para.
jbg
kad će smak sveta? :)
+ za definiciju

Хвала Ђаволице, твој комент ми је мелем на ране...Стивене, прочитао сам тај чланак истог дана кад је објављен. Знам одраније за тог Ергића-филозофа међу фудбалерима, али он је само један усамљени изузетак

Defka bi bila odlična da si samo ovo napisao:

Репрезентативни узорак оног најгорег међу нама

I sve bi time bilo rečeno.

Вјероватно си у праву, Успаванко. Само то и јесте стајало у мојој виртуелној свесци као дефиниција појма изнад неколико мјесеци уназад.
Ипак, да би из мог угла било потпуно морао сам себи дати одушка, па и опсовати, што врло ријетко чиним.

Некако ми се наслов не уклапа, јер изгледа као да је за све спортове. Иначе, пљус.

Od mene +++++++++++++++++++++++++++++++++

+ jer ne volim fudbalere XD Ne mogu da smislim sport u kojem se 90 minuta ceka 1 gol. Prosto mi deluje mukotrpno kao trudnoca xD a sto se tice tvog misljenja na temu omladine i para...pa, clan sam omladine i ne mogu da kazem da bismo svi tako cinili kako si napisao. Na nesrecu, okusio sam na svojoj kozi da sam morao na kraju osnovne da biram izmedju sporta i skole. Tako da nije ni cudo sto ne znaju nista ni o cemu kad su ostali bez skole tako rano. Da nisam odabrao knjigu, pitanje je da li bih ti sad, kao clan iste ekipe koja je takva, dao minus.

Вејн Руни је рекао:
,,90% наших репрезентативаца би били или хулигани или у затвору или 2 метра под земљом да се не баве фудбалом. Знам,јер сам и ја такав.''
Тако да... Углавном,твоја дефиниција чврсто стоји.

Зељчек, свака част!

+ Ma odlično. Plus veliki.