Prijava
   

Resnik

Elitno podrucje,za svakog iz Rakovice i šire.Resnik je mali greben i često ogromna zanimljivost za sve njegove posetioce . Indijanci koji žive u ovom kraju,najbolje znaju koja je sreća videti bilo koga iz Resnika van Resnika,kao i pročitati na 47 i 94 Resnik. To je neopisiva sreca i ponos. Resnik ima čuveno jezero Pariguz,koje je strokavo i usrano ali meštani vole tamo da bacaju gume i pikavce.

Komentari

Звучи као лепо место за живот

U životu sam imao tri ozbiljnije veze pre sadašnje. Prva je bila iz Resnika, tamo od rođenja. Druga se preselila sa svojima u Resnik posle godinu dana veze, pa mi je bilo cim da se opet vozam čak do tamo iz Zemuna. Treća je mrzela Resnik jer je znala da su mi tamo dve bivše, a onda se nakon razlaza udala za lika iz Resnika. Jedini put kad sam u sadašnjoj vezi pomenuo Resnik je bilo nedavno kad smo tamo prolazili vozom i pitao sam, "e, znaš da Resnik ima jezero". Valjda nisam neko sranje prizvao time...

Hahaha agi.
+ Od mene

Defka sranje...al da je ostavimo zbog Agijevog komentara.

pa mi je bilo cim da se opet vozam čak do tamo iz Zemuna.

Znaš ti zašto si cimao, decxko :)

Dobre gozbe joj pravila keva, kako zašto...

Тачно, тешки геташи. Док није извучено оно парче пута према Ибарској, то је био крај света. Насеља те категорије имају по један троцифрен бус, а они два двоцифрена и беовоз, али ни то не помаже.
Кад су им нацртали пешачке, најразвијенија привредна грана тамо је постала искакање пред кола (или бацање вишка деце) на пешачком, да би после тужили и тражили одштету. Не знам да ли је и данас тако.
Свакако инспиративан предео.

Lol Agi, znači bila ona stara "Gledaj majku ženi ćerku"?

ili

- Kako ti je sa ovom iz Resnika, Đape?
- Ma riba je gozba, šta da ti kažem...hnjohnjo

?