Prijava
   

Rikošit

Rikošit (Ricoshit) je posebna vrsta rikošeta koja se smatra osvetom WC šolje. Dešava se kada iskenjamo govno direktno u centar (Bullseye) što je, priznaćete, retka veština koja može da vas spase preteranog ribanja šolje. Ipak, umesto da nas klozet nagradi za ovo neobično umeće, on nam pokazuje sav sarkazam života: govno bućne i podiže vodu koja nas zapljusne po anusu sa svim svojim bakterijama i drugim zlotvorima.

Komentari

Nije loše, samo ne znam odakle tolika želja za pisanjem o veceu...;)

Dobro je, +. U što mrzim rikošet, uf.

@Kramponom: Ne znam ni ja :) Čini mi se da je u WC-u svaki čovek isti, ima iste muke i jednostavne potrebe, a o tome se u real life-u premalo priča. Nije da su teme preterano uzbudljive, ali je zanimljivo kada skontaš da se iste stvari dešavaju svima.

Ima definisano, kusur je naslov. Ali bolja je ova po meni.

Sad pogledao, i ja mislim da je moja bolja :) Pre nego što hoću nešto da definišem ja pogledam da li postoji. Dakle, kucam rikošit - nema ništa - definišem.

iskusni ubace 2-3 lista papira pa neće prskati :)

Mada realno, znači realno - nekad kad mi se desi rikošit shvatim da se bulja lakše briše kada je malo vlažna i pomislim - nisu ni muslimani ludi...

Zanimljiva ediicija.Poučna.

skroz ti je dobra ova saga o wc-u :D

Јеботе одакле вам инспирација за писање свих ових клозетских дефки :)

Ma ćuti, imam inspiracije na merenje, nego se suzdržavam da još više ne pišem o klozetu - misliće ljudi da sam nekakav fetišista... :)