Prijava
   

Roberto Karlos na levo krilo

Najpoznatija taktika svakog igrača Winning Elevena 3, poznatijeg kao Japanca trice.
Taktika je neprikosnovena i jednostavna, zbog svoje brzine i jačine udarca Karlos je bio idealan za poziciju krila iako je njegova prvobitna pozicija bila levi bek.
Napadi bi se najčešće odvijali uvijek istim tokom, Karlos trči po levoj strani i kada dođete na nekih 25 metara od gola skrenete naglo prema sredini terena malo ispravite prema golu i ma koliko jako da stisnete kocku lopta ulazi u gol.
Iako u današnje vreme retko ko igra tu igricu ta taktika se spominje na svakom koraku, ne kao neka opcija koju bi sada koristili već jednostavno da bi se javila nostalgija za mladošću.

A: Ajde da odigramo jednu partiju PES-a ako si zainteresovan?
B: Ma jok bre to je glupa igra, iznerviram se uvek.
A: Ma znam, i kod mene je ista situacija. Eh kad' se samo setim onog Japanca trice i ono kada staviš Karlosa na levo krilo, niko ga nikada nije mogao stići.

Komentari

Ovo u favorite :)

Vrhunski, samo sto sam ga ja stavljao na glavnog napadaca... :)

Znači trčiš lijevom stranom do korner zastavice, pukneš lažnjak, ovaj ukliže kad udješ u 16 kocka i tras ne maši ni jednu...

Znači trčiš lijevom stranom do korner zastavice, pukneš lažnjak, ovaj ukliže kad udješ u 16 kocka i tras ne maši ni jednu...

Ma sve je to skoro isto, ali da je kralj bio bio je. Legendaran, master ligu sa njim i Majkl Ovenom osvojim kao od šale. I kada se sjetim u master ligi na početku one kada konje dobiješ znam da je bio neki TITO. Dan noć sam ovo igrao, nisam imao jedno vreme memoriske i u komadu igrao..

Zar nije bolje staviti Karlosa na DESNO krilo? Logicno je ako zelis da levonogi igrac sutira sa boka da ga stavis na DESNI bok,a na levi ga stavljas ako zelis da centrira! :))))
+ inace :)

Pa jebeš ga jeste logično, ali izgleda je imao dobar vanjski felš :) .
I kontam da su svi praktikovali da igra levo. :))

Oven, Ševćenko i Karlos su bili Bogovi ovog sokera. Jedina taktika protiv njih je bila ta da im što prije uletiš zajeban klizeći nakon kojeg bi se pojavio crveni krst na ekranu. +

Na tom fudbalu je bilo svejedno da li je levak ili dešnjak... A ne zaboravite Davidsa, i njega smo stavljali na krilo. Kocka-kocka lob, kocka-iks zalamanje... Svaka čast +