Prijava
   

Roditeljski sastanak

Savrsen nacin da vasi roditelji shvate da od vas nema 'leba.

Vasi se vracaju sa roditeljskog. Vi u sobi igrate cs i pravite se da vam je svejedno sto cete uskoro biti katapultirani kroz zatvoren prozor sa monitorom u dupetu.
-Je li bre, skidaj to sa usiju i slusaj sta ti govorim...Nije ni cudo sto su ti ovakve ocene, kad ceo dan blejis u tu skalameriju, pa posle "nisam imao vremena"...(za to vreme ti u sebi mislis "ignore")...pa ja sam stizao da istovarim 3 prikolice kukuruza, napojim i nahranim 10 krava i jos usput doteram ovce sa livade, a bio sam odlican, a ti si na njivu bio samo na igrici, bruko jedna, ledja su ti se iskrivila, da te sad izmlataram po dupetu nista ne bi osetio zato sto je dupe oguglalo zbog te stoline sto ne ustajes iz nje i ona se jadna pokrsila, i jos mi pre 2 meseca trazis novu graficku da igras one igrice gde ubijas narod, ne znam bre vise sta da radim s tobom?
-Nista, torima samo budi kul znaci relax, popravicu ja to ne brini. Evo sad cu da ucim samo da apdejtujem status...
-Hoces hoces, a ja cu za to vreme da napravim avion za Mars.

Komentari

sTaRi sI HoOlIgAn uPl@shio sAm se :@

famozna recenica skidaj to sa usiju..... a kad ugasis sluske onda ti se deru da smanjis jer im probi mozak pucnjava odkoje postajes serijski ili masovni ubica (zavisi od toga dokle su stigli u gledanju krimi filmova)..... i sta onda? ++++++++++++++++++++

Nemoj tako to se ne odnosi ne mene, ja sam odlican..xD

Ja sam u osmom po čitav dan igro CoD4, pa sam završio sa odličnim, a sad kako sam to uspio, to je druga priča.

svaka ti castttttttttttttttttttttttttttt :) +++