Prijava
   

Rogač za sirotinju

Kad nema kafe jer su zemare povukle sve sa rafova u maniru Vermahta koji prelazi, ili bolje reći, gazi preko Horgoša, pa se mora sabijati Rogač.

I jebati neka od sestara Kovač. Ne zato što su dobre... Nego zato što naleže na rimu k'o prikolica na kuku od Golfa 2.

- Šta cepamo danas, osim standardno tablića, Rubin Štajnmahera i teorija zavere.
- Rogač, brate. Nema kafe kod Zokija, istresla bagra sve iz zaliha. Nađem rogač jebeni u fioci, rekoh aj da probam... Nije loše. Eno ti na šporetu, u džezvi.
- Daj brate, što mi nisi javio jutros, keva navukla tri džaka kafe, mogao sam u kofi da donesem. Rogač jebeni... Rogač za sirotinju.
- Rogač je egzistencijalno pitanje.
- Rogač.
- Rogač. Rogač, jebote.

Komentari

ČIKA BULJO MOJ TE NAŽULJO

COKULICE <3

Uvek ćeš imati posebno i značajno mesto u mom srcu. Tvoja vernost uzvišenoj ideji o revolucionarnoj Vukajliji na kojoj svako ima pravo da jede govna, ali i da druge hrani istim, koju sam inicirao u svojim slavnim danima, jeste za primer ovim klošarima što su se povukli i više ne participiraju u srčanom ritmu ovog sajta, hiljadu puta sam ih pozivao, retko ko se odazvao, ponižavao se, činio sve da ponovo okupim bratiju, zauzvrat sam dobio cajpere i podjebavanja.

Neka. Nek' im služi na čast. O kakvog se čoveka greše.

Ti ostani zlatan momak kakvog sam te i zavoleo, kloni se lošeg društva, droge i tog pakla koji nisi ni svestan koliko te dugoročno degradira, naročito u intelektualnom smislu. Sve sam ja to prošao, ali sam izašao iz kriminala kada su počele da se vrte ozbiljne cifre od 2-3 soma dinara, rekoh sebi ma idem na pošteno, udariće mu lova u glavu i ode ovo malo pameti što već alkohol i vutra nisu odneli.

Znači, pamet u glavi, a jednom ću ti predati svoj čin Generala Vermahta, kad prepoznam da si dovoljno sazreo u svakom smislu za takvu vrstu i toliku količinu odgovornosti.

Za sada, ruku na srce. Ne vidim da to ume neko bolje od mene.

BEBO <3

Bicemo jaci nego ikad

Uzdam se u tvoju pamet

Dođe, izdrka ti na definiciju i ode. Pa msm...