Prijava
   

Roze

Pederasto, isfeminizirano, diskretno rečeno.

Boja koja po nekoj logici pripada ženama i nespojiva je sa muškim rodom. Kakva diskriminacija boja, aj mi sad zabranimo ženama da nose plavo ili ajde da im dupe pomerimo 300 metara u levo ako ih vidimo u plavom.
Različite kulture drugačije gledaju na boje. Negde se roze smatra standarnom dok žuta označava ženskost.
Nadale al si se ispederisao večeras !!!

Roze označava sve što nije uniseks, a može se videti kod oba pola. Odnosi se na ženske patike na muškarcu, košulje sa cirkonima, na manekenčiće, picajzle... Roze je čak i kad si papučar ili kažeš ribi da je voliš preko telefona.
Sve ti je nešto ružičasto? Šta je škope, jel te trsio Boki 13 ili si okačio LGBT zastavu u sobi i sad si srećan ko Sretko Kalinić !?
Batalite, u širokom luku, ovu veselu nijansu pa čak i kad kupujete poklon za ribu.
Čak je i kurac ružičast, zato što je za devojčice.

Vidi ga Rumenko, batice jel bila takva muška majica?
Zašto si ROZ? Roz si brate čak i kad ne nosiš roze, vidi kako sijaš! Da si je kojim slučajem kupio još i u ovoj boji veruj mi da bi te pratio sa upaljenim telefonom po gradu i čekao da te neko ošine od batina i onda okačio na Jutjub da drugi nauče na tuđim greškama.
Idi kući presvuci se i baci ovo u kamin, iskreno, tvoj najbolji drug.

Komentari

Nešto sam i ja bacio na tu temu
+

pre neki dan žena i ja odvedemo ćeru na vakcinaciju obučenu kompletno u roze, sa roze ćebencetom i roze torbom za pelene, uđemo u ordinaciju, a sestra kaže: "Jao što je lep bata, kako se zove?", mi se zgledamo i pređemo u drugu ordinaciju... +++