Prijava
 1.    

  Roze

  Nije crno, nije belo, ali je vino. Dobro je samo, dobro je uz kiselu, često se dobije i pampur koji se može iskorisiti na najrazličitije načine.

  Na e je kratkosilazni, dugouzlazno o je boja za devojčice...

 2.    

  Roze

  U ona, ne tako davna vremena, kada je roze boja bila prisutna samo na majicama devojaka, i kada bi muškarac koji izađe na ulicu sa roze majicom sa cirkonima bio linčovan od strane šabanske omladine, ovaj izraz je označavao dukatliju. Danas je sasvim obrnuto, ista ta šabanska omladina ponosno šeta svoje torbice i cirkončiće, ali izraz je, bar u nekim krajevima ostao.

  A: Brate šta me gleda onaj lik?
  B: Koji?
  A: Onaj što je sad kupio cigare. Pa jebemu mater, jes' da imam dugu kosu, al' ne ličim na žensko...
  B: A-a, jebe se njemu za to da l' imaš dugu kosu, to ti je bre onaj Šone iz osnovne, onaj što se igro barbikama na velikom odmoru. Bio i ostao roze, ignoriši ga.

 3.    

  Roze

  Pederasto, isfeminizirano, diskretno rečeno.

  Boja koja po nekoj logici pripada ženama i nespojiva je sa muškim rodom. Kakva diskriminacija boja, aj mi sad zabranimo ženama da nose plavo ili ajde da im dupe pomerimo 300 metara u levo ako ih vidimo u plavom.
  Različite kulture drugačije gledaju na boje. Negde se roze smatra standarnom dok žuta označava ženskost.
  Nadale al si se ispederisao večeras !!!

  Roze označava sve što nije uniseks, a može se videti kod oba pola. Odnosi se na ženske patike na muškarcu, košulje sa cirkonima, na manekenčiće, picajzle... Roze je čak i kad si papučar ili kažeš ribi da je voliš preko telefona.
  Sve ti je nešto ružičasto? Šta je škope, jel te trsio Boki 13 ili si okačio LGBT zastavu u sobi i sad si srećan ko Sretko Kalinić !?
  Batalite, u širokom luku, ovu veselu nijansu pa čak i kad kupujete poklon za ribu.
  Čak je i kurac ružičast, zato što je za devojčice.

  Vidi ga Rumenko, batice jel bila takva muška majica?
  Zašto si ROZ? Roz si brate čak i kad ne nosiš roze, vidi kako sijaš! Da si je kojim slučajem kupio još i u ovoj boji veruj mi da bi te pratio sa upaljenim telefonom po gradu i čekao da te neko ošine od batina i onda okačio na Jutjub da drugi nauče na tuđim greškama.
  Idi kući presvuci se i baci ovo u kamin, iskreno, tvoj najbolji drug.

 4.    

  Roze

  Crveno, samo oprano bezbroj puta!!!