Prijava
   

rukometne sudije

To su (ne)ljudi koji će nas jebati izgleda na svakom jebenom prvenstvu!

Na prvom našem prvenstvu posle sankcija, održanom u Španiji, sudije Norvežani (koliko sam popizdeo, zapamtio sam im imena) Oje i Holbšner su nas tako unakazili da domaćin ne bi ispao!

Pre 5-6 godina, u 2 utakmice u grupi, protiv Šveđana i (čini mi se) Norvežana vodimo 1 razlike, 20ak sekundi do kraja, imamo loptu, i u obe utakmice nam sude faul u napadu (niko nije lud da napada u takvoj situaciji)! U poslednjoj utakmici sa Hrvatskom, iako su nam zakinuli 2 boda, nama je bio dovoljan i bod. Vodili čitavu utakmicu, uglavnom sa 1-2 razlike, i onda 4 min pre kraja sudije stupaju na scenu! Hrvatska povela i u poslednjem napadu za izjednačenje, Anđelković šutira sa 6 metara pod faulom (što je čist sedmerac), golman brani, a sudijama nije palo na pamet da sviraju sedmerac!!! Ovo večeras protiv Danske me toliko iznerviralo, da moram da izbacim ovu muku iz sebe! Kada su imali igrača manje u prvom poluvremenu i zaostatak od 7 golova, ČISTO ISKLJUČENJE nisu sudili, jer su procenili da bi bilo puno da dva igrača evropskog prvaka budu na klupi i da bi ih tada zgazili! Ali, nije im u drugom smetalo da Srbi igraju sa 2 igrača manje, a čim smo se kompletirali, izbaciše još jednog!

Pu, crkli i use*em vam se u takve pobede!

Komentari

Ja više i ne pratim sportove gde imamo jaku tradiciju "jebanja" od strane sudija. Izgustirao sam taj bes, dosta mi.

+za izgubljene zivce :)

a sudija : pusi ga!

eh,da su samo rukometne sudije govnari...

pa sta u vaterpolu protiv CG su vam jednom sudili peterac u zadnjim sekundama

Rukometni sudije su gori i od fudbalskih. Kao rukometaš, odigrao sam dovoljno utakmica za svoja dva kluba da mogu da kažem da su svi, pa i oni koji sude u našoj ligi-lopovčine.
Rekao bih da je za današnji poraz, uz sudije, delimično kriv trener, koji je trebao da smiri igru u drugom poluvremenu, a ne da igrači srljaju kad već imaju tako lepu prednost. Biće bolje. +++

Ne znam da li je iko primetio da smo igrali bez krila...čovek poveo Anđelkovića koji mu igra na krilu celu utakmicu i ne sme da šutne. Totalno pogrešna strategija, sudije nisu toliko doprinele našem porazu koliko neznanje našeg selektora. Sudije k'o sudije, uvek kradu, ali ovaj naš stvarno nema veze s rukometom...

@ TroubleGum: Anđelković je inače srednji bek, ne krilo.
Ovu poslednju utakmicu protiv Brazila ne smem ni da komentarišem. Ako su sudije zasrale protiv Danske, za Brazilce smo definitivno mi krivi.

pa naravno da je bek, ali valjda si video gde je igrao...