Prijava
   

Ruski kvas

Osvežavajuće bezalkoholno piće od žitarica. Nešto poput bezalkoholnog piva. Onaj koji ga je prvi put probao kaže da ima ukus gvožđa, mrtvog miša zatim uprženog šećera, sredstva za čišćenje sanitarija itd... Sve u svemu ovaj napitak je jako zdrav i poput pravog piva kada se jednom navučeš na njega teško se skidaš.Sadrži mnogo vitamina B1 i E što mu daje lekovita svojstva.Sadržaj alkohola u kvasu je od 0.7% do 2.2%. U Rusiji jako popularan i česti su slučajevi prodaje lažnog kvasa.U Srbiji jedini proizvođač kvasa je BIP (Beogradska industrija piva)

Komentari

zdravo zboriš, momče...Kvasili(živeli sa kvasom u ruci)!!!+ pun vitamina

Ovaj BIP-ov je bezveze, a prijatelj mi je donosio iz Rusije njihov, koji je fenomenalan. Em što mi je ukusniji, a em što je zdraviji od Coca-cole. Reklama prodaje to šećerno sranje, koje te sistematski ubija!

Београдска индустрија пива

"Tut Gut" bese to nase, je l' da? :)

да, да "Тут Гут".... :)

Ma sve je zdravije od coca cole ljudi, pivo pogotovo. Mislim, kad se ne preteruje. Uglavnom, + za definiciju, probao sam davno taj nas, ali voleo bih i ruski naravno

oKVASiti grlo = popiti kvas!!!

Ovo je nesto najlepse sto postoji na svetu! I ovaj nas je meni lepsi nego onaj u Rusiji! Nas je sladji i nema alkohola, pa moze da se pije u neogranicenim kolicinama! A sada ima i novu ambalazu!

Najbolji je Ukrajnski, npr Ljvivskij, po meni. Mada ih ima još. Po meni su ruski previše slabog ukusa...

мени се није свидео први пут, али можда се једном и навикнем :) +

Код мене почео да се производи неки "Суепр Квас", јефтинији од овог БИПоваг

kvas nema alkohola greska tvoja

укусно, ево ти плус :Д