Prijava
   

Šablon

Ono čega se svaki lokalni alfa mužjak, predator, “rođen loš”, “vrag u duši”, “koliko-sam-usana-poljubio”-dečko drži kao pijan plota kad je u pitanju muvanje riba.
Kod onih posebno talentovanih muškaraca šablon ne biva razotkriven sve dok ga bivša ne zatekne sa novom ribom.

Razradjen šablon:

1. Naručivanje pesme za svoju draaagu (ako je plava ‘mala plava na ramenu mi spava’, ako je crna ‘crnokosa, tamnoputa, kao mala pantera’ iliti ‘mala garava’, ako je smeđa, e onda u kurac).

2. Vođenje svoje drage na njegovo omiljeno mesto, koje mu je neverovatno priraslo za srce, i ne vodi tamo svakog, samo posebne osobe koje mu znače…

3. Sedenje u veeeoma posebnom separeu u veoma posebnom lokalu (u kojem su, uzgled budi rečeno, svojevremeno sedele I Jovana, Ivana, Milica, Svetlana, Nataša, Zagorka, Staklenija, Svemirka, pička materina. Ali, ti to naravno ne znaš. Ti si ‘posebna’)

4.Vaćarenje do besvesti u datom separeu: nema veze što ima ljudi, on ne može da se suzdrži zato što te jadan TOLIKO želi (samo što je tako želeo i Jovanu, Ivanu, Milicu, Svetlanu, Natašu, Zagorku, Stakleniju, Svemirku, pičku materinu…)

5.Budi te porukom tipa “Izlazi iz moje glave pre nego shto napraviš ozbiljne posledice” ili “Jebo te, ne dash mi da zaspim” i ti se jadna sva istopiš (iako mu ni Jovana, Ivana, Milica, Svetlana, Nataša, Zagorka, Staklenija, Svemirka, pička materina takođe nisu izlazile iz glave).

Kako god, neko će mu kad tad izbušiti gume na autu!

Komentari

nije lose ali ima jos stavki da se doda... 70% fenomena je sadrzano ovde

a braaatteeeeeee... ovo ti je za oba pola...
i ajd budi iskren i reci da nikaaadddd nisi, barem, dve ribe smuvao na istu foru, m?
to me potsetilo kao kad sam bio u vojsci (početkom 2000ih) pa mi jedan ortak, isto iz bg-a, reko „ako nisi do sada jebo sa kurtonom to ko da nikad nisi jebo ili nisi jebo više od dve ribe”....)
a brraaatteeeeee...