Prijava
 1.    

  Sajber mrzitelji

  Najveći i najjači hejteri u internet svetu. Ne mislim tu samo na one koji na ovom sajtu daju minuse bez razloga (jbg, Vukajlija qrac/palac definicije su "in" ovih dana) već na sve one koji eksplicitno vređaju sve i svakoga bez imalo razmišljanja. Vređa se svako ko ima drugačije razmišljanje, ko se ne slaže sa nečim, ko je druge veroispovesti, ko je ateista, ko je vernik, ko je narodnjak, metalac, Liliputanac, mrze se članovi "ulizice i pičke prodane, moderator-buljaši", moderatori "govna pokvarena što misle da su najpametniji - e kurac moj", mrze se svi koji nisu "po meri" one osobe koja deli raznorazne "titule" i ostale "opisne prideve" svima ostalima. Mislim, može mu se, ovo je virtuelno, ovde su najjači, imaju muda kao najmudatija osoba na celom svetu. Time hrane svoj ego, to im daje snagu da i dalje ćute u "real life" društvu. E, da, i svi ostali za njih su no-life-eri samo zato što su pola sata dnevno više od njih na internetu.

 2.    

  Sajber mrzitelji

  Povod kada sam čuo ono što sledi i nije bitan. Neki profesor je krenuo da uvodi neke nove fazone, mi u glas "Nemojte, nemojte...", a onda je on rekao nešto veoma indikativno:
  Bilo je pod Turcima nemojte, nemojte, pa smo im radili u pesmama ono što su oni nama u životu. I to me je nagnalo na razmišljanje.
  Danas nemamo gusle, ali imamo internet. A ima i novih "Turaka". Ima po Srbiji i raznih subaša i knezova izelica. Sadašnjim okupatorima, Amerikancima, i kao nacija malo toga možemo, a pred ovim domaćim - tajkunima i političarima - uglavnom smo lično nemoćni.
  I zato ćemo im sve po spisku preko interneta, iz dva razloga. Da nam bude lakše i da bi očuvali integritet. Pa kad dođe vreme... Ono i protiv Turaka smo se najzad digli... Jednom...

  Uostalom, zašto da ne? Hoće li nas bombardovati što lajemo?! Uvesti opet sankcije?! Hoće li nečija majka zaplakati?!?
  Tokom pisanja ove definicije nijedan piskel nije povređen...