Prijava
   

Šaka

Univerzalni smradomer. Koristi najčešće za merenje intenziteta smrada ispod pazuha, a može i drugih delova tela u zavisnosti od potrebe.

Ukoliko želimo da testiramo čaroliju našeg pazuha smradomer se koristi tako što se prsti leve ili desne šake spoje, u zavisnosti da li se testira smrdoća levog ili desnog pazuha, ili ko koju šaku već ima, ako je bio u Vijatnamu, žutoj kući u Albaniji ili gde već, i onda se ta ista šaka stavlja pod suprotni pazuh, protrlja se, ne duže od dve sekunde i zatim se prinosi nosu koji šalje preko receptora čula mirisa informacije do našeg mozga koji određuje nivo smrdoće. Sve je prirodno, bez hemikalija, izduvnih gasova, a održava se samo vodom i sapunom.

p.s Top šope nemoj da budeš smrad pa da sutra vidim da si smislio plastičnu šaku na struju koja na displeju izbacuje nivo smrada, potpuno besplatno za soma dinždi i to nije sve. Hvala.

Komentari

ovo za top shop je do jaja :D

E jbga, sad si im dao ideju.

Nisu valjda tol'ka goveda?!

Nisu tol'ka,veća su!

Nisu tol'ka,veća su!

Misliš da će nekom nesretnom crncu iz nekog plemena odseći šake preparirati ih i prodavati po ekskluzivnoj ceni od 999.99 din+PDV
sunce im jebem.

Top šop je pobijedio! +