Prijava
   

Šalim se, naravno (smeh)

Ziljavi podrig tipične estradoidne fufe, ponovljen više puta tokom njenog ekskluzivnog intervjua sa gejpederkom iz X emisije o poznatima, a kao vadilica na i najmanju naznaku spontano-iskrenog odgovora na njegovo rendom škakljivo pitanje.

Jer jedna tipična estradoidna fufa je po pravilu uzoran građanin, redovan platiša, oprezan vozač, ljubitelj životinja, davalac krvi i donor organa...ono, ne daj Bože da je neko vidi u ljudskom svetlu prakljače sa izeksploatisanim međunožjem, ccccc!

- Još jedna emisija Ko je skvo na estradi, još jedna ekskluzivna gošća. Rada Manojlović je danas sa nama, Rado, dobrodošla.
- Hihihi, da, to sam ja glavom i bradom, hihihi...šalim se, naravno (smeh)
- Hm, nismo još počeli, Rado...Elem, nova pesma je tu, pregledi na YT se penju iz dana u dan, kako si ti zadovoljna?
- Pa jako sam zadovoljna i srećna jer ja sve što radim ja radim za moju publiku. Dobro ne baš sve (smeh)...šalim se, naravno (smeh)
- Kad smo već kod sreće i zadovoljstva - na emotivnom planu sve super?
- Naravno, osećam se jaaako ispunjeno u tom polju...šalim se, naravno (smeh)
- Zavist u tvojoj profesiji je veoma učestala pojava. Kako ti gledaš na svoje kolege i koleginice?
- Ja jako uvažavam svoje kolege, tako sam vaspitana...ali mogu da potvrdim da ima dosta onih koji su zavidni, recimo, meni i mom uspehu...
- Ko tačno?
- Pa ne bih sad o imenima, samo ću reći da je čitava stvar stavljena u ruke jedne Vlajne...šalim se, naravno (smeh)
- I za kraj: za koji deo na svom telu smatraš da je najviše seksi?
- Uh, teško pitanje...šalim se, naravno (smeh) Ne, mislim da je svaka žena seksi na svoj način, a moji neki atributi su definitvno osmeh, karakter...ali i noge, grudi, ramena...šalim se, naravno (smeh)
- Baš si neki šaljivdžija, Rado.