Prijava
   

Samit u Kopenhagenu

Pokušaj ubeđivanja industrijskih magnata i supersila da doslovno ukinu njihove osnove ekonomije, pa da umesto gigantskih čeličana i drugih pušionica na kojima zgrću milijarde dolara sve to sruše i krenu da uzgajaju lale i jagance.

Američki predstavnik na Samitu (u sebi) : "Jebem mu mater, stisli nas puno ovi ekolozi, mislim mene boli dupe za one foke i pingvine nek' se podave, al' mi ćerka preti da će da se ubije ako ne smanjimo potrošnju gasova u industriji od koje dobijamo sve potrebne potrepštine za civilizovan život."

Sudanski predstavnik : "Ah, tako mi dobre sreće konačno mi javili da smo dobili kredit da gradimo elektranu u N'čupakabri. Sada ćemo imati struju za bolnice i škole i moći ćemo..."

Američki predstavnik : "ŠTA !?! Smesta da ste prekinuli sa tim ! Pa zar ne znaš da je ekološki haos, planeta se davi u gasovima, umire ceo živi svet, a vi neodgovorni Afrikanci se našli da gradite neke tamo čađave elektrane !"

Američki predstavnik (u sebi) : "To brate, sad ćemo da sve svalimo na ove u razvoju a za to vreme ću ja da gradim pedesetu naftnu rafineriju u Teksasu !"

Komentari

idealan primer licemerja,svaka chast!plusovano =]