Prijava
   

Sarajevski Atentat

Pucanje Principa.

- Vidi što nam se Mile učlanio u SNS? Pa on uvijek tvrdio da je politika kurva i da su svi političari lopovi!
- E moj ti, nije samo on, prešli i Petar, Jovan, Zoran...
- Pa koji im kurac svima?? Svi se nekad dičili svojim čvrstim stavovima...
- Sarajevski atentat druže, nije Gavrilo jedini princip koji puca...

the takmičenje

Komentari

Pucaj Gavrilo, pukli su nam i principi
pluščina

Lepo, ali očito da ti i prof morate da dobijete određenu količinu minusa.

Opušteno, posle ja odaberem sebi i Muji par defki, kozofakerima u inat :)

ono kada bulgakov i prof zaključe da su neke kao veličine ođe :)
onako mujo igra riječi neka ali generalno nepovezano i besmisleno sve najbolje druže nastavi da se družiš sa profom on je vlast sada ođe nisam ja posesivan ne smeta mi

Nikog nisam prozvao, nemam pojma ko daje minuse tako da bih zamolio da i mene ne prozivaju autori koje ne pominjem u svojim komentarima.

Samo sam reagovao na profovo da će sam sebi odabirati.

Definicija i jeste sklepana za minut-dva, pisana vise da podrzi takmicenje, Partizanku i Profa, nego da skuplja neke pluseve.

A drago mi je da nisi posesivan, znas da si ti moj najbolji drug na svijetu

drago mi se što se razumijemo mali mujo a za tebe bulg od prvog dana sam znao ko si i šta si možda možeš da prevariš nekog neiskusnog ali nas koji smo svašta u životu prošli jok

Ok, drago mi je da me neko tako dobro poznaje i nadam se da smo time zaključili bilo kakvu dalju raspravu. Neću ti se više obraćati ni indirektno, očekujem isto i u obratnom smeru.
Pozdrav.

zabolje me kurac oćeš li ili nećeš i još jednom pročitaj šta si napisao pa razmisli o onome što kažem da umišljaš da si neka veličina ovde. eh kad se setim da si mi i duplake pratio i hvalio :)

Defka je sprdnja i kao takva je valjana. Mislim da je ok, Pani, što si obrazložio svoj minus, ali ovaj komentar za veličine je jako podbacio, niđe veze:)

Rekoh ti već da je glupo da mafijaš ovde, msm znam da se sprdaš i da ti je dosadno ali niko nije očekivao da će to biti na ovaj način. Ae vrati onog starog Panija, brata definidžiju :)

пано пиздо, плус ође

Majmun ti taj što ti prodao auto :*