Prijava
   

Sasa Popovic

Ziv dokaz da djavo ne mora uvek da ima rogove i kopita, vec moze ponekad da izgleda sasvim pitomo i da nosi streberske naocare sa debelim staklom poput stare jedno-litarske ambalaze Koka Kole.
On je taj koji diktira trendove, on je taj koji odredjuje kako ce da izgleda srpska omladina, on je taj koji unistava i degradira tu istu omladinu.
On je svojevremeno uveo turbo-folk na mala vrata u Srbiji da bi nedavno rekao kako je "zavrsio" sa turbo-folkom (isto kako je i ovdasnja vlast zavrsila sa kradjom i mutnim radnjama) i da Grand mora da se prilagodi novim i "urbanim" trendovima.
Takodje je rekao da je zabranio zvezdama granda da zvacu zvake, da imaju pirsinge i tetovaze kao i to da on odlucuje kako ce oni izgledati na sceni.
Verovatno se taj covek bavi okultizmom, crnom magijom i nekom vrstom hipnoze, jel neverovatno kako je hipnotisao zvezde granda a i srpsku omladinu da svi bez pogovora izvrsavaju njegove naredbe obozavajuci ga cak do fanatizma i verovatno kad bi nekom od njih rekao da skoci sa Brankovog mosta, taj neko bi ga samo priupitao dal da se doceka na noge ili na glavu.

Komentari

demantovaće te on u sledećoj narod pita.

coveka treba likvidirati

trebalo bi ga ustavom zabraniti
+

E joco joco,vidi se da si pandur.

Recite šta oćete,ali u grandu su najbolje pičke!

Znači bobo:kaže se mačke,sram da te bude kako se izražavaš.

Znači natacinjo bi svaku,pa makar mjaukale!