Prijava
   

Saša Popović

Školski primer deci šta je komunizam. Imaš prostor na kome vladaš, tu se teško ulazi a još teže izlazi, sve što radiš radiš za narod koji te i pljuje i slavi dok mu ne nudiš ništa i uzimaš sve. Ko ti se suprostavi nestane, pun si para i razumeš one koji su gladni. Stotinu ljudi ojadiš i nikome ništa a jednog nagradiš i to obično nekog tvog i svi ti se dive. Reklamiraš poštenje s kurvama, i vaspitavaš decu tranvestitima, lečenim i ne lečenim alkoholičarima i narkomanima. Jeftinu stranu zabavu kod nas prodaješ kao skupu. Sve prikazuješ ljudima, samo bez detalja koji ti ne odgovaraju.

Kao i ostali komunisti žestoko se bori protiv srpstva jer je to ovde zabranjeno i ističe parolu da si veći srbin što si veći turčin.

Komentari

Нико те не тера да гледаш. Сале је бизнисмен пар екселанс, Самхаин и ја смо на овом сајту објашњавали то многима 1000 пута. Иако не слушамо ту музику.

Ne sporim to za biznismena ali nadam se da ćeš da se složiš da je muzika umetnost, koja umire zarad profita takvih biznismena.

Umire samo masa na koncertima, od radosti i veselja lololo

Не. Музика умире, јер нема публику, као и свугде у свету. Није Гранд ни Сале крив што је народ неписмен. Нико их не тера да гледају све то. Па и Алек из Ајзбрна ради шљакерски за Салета, свира Бренине концерте, и? Није га сигурно Сале пушком терао, а шта он приватно слуша и воли то је друго. Дечко је једноставно свестан од чега може да се живи.

Umirem umirem majkoooo!!!!