Prijava
   

Savesni putnik GSP-a

Obično starija osoba vojničkog vaspitanja koja kako uđe u autobus pomahnitalo pogledom traži aparat za kucanje karata. Kao da ga juri krdo bufala, njemu je samo na pameti da sto pre otkuca kartu. Ipak, nisu glupi. Ako proceni da ne može tako brzo da stigne i da se probije kroz čopor u autobusu on će naći obično nekog mlakog, povodljivog tinejdžera koji je bliže aparatu da otkuca kartu za njega.

- Jebem mu seme, gle gužvu.. 'de li je aparat.. Mladiću, oćes da otkucas kartu?

- Nema problema... Izvolite

Zadovoljno pakuje kartu u džep i sa blagim smeškom nastavlja putovanje.

Komentari

haha, ja sam ta :)

Dala sam plus kod krdo bufala:)

Ako izuzmemo stariju osobu (mada sve je to relativno) i vojnicko vaspitanje, odlicno si me opisao.
+

Sve sami savesni gradjani. Ja ne otkucavam dok ne vidim ljude u zutom. A ako je guzva uopste ni ne trazim aparat. Kao da ce kontrolori da udju u prepun bus. Plus i omiljeno.

ГСП штребер :)

Baš me ova priča ganula...
Kao da si opisivao kisa pada...

Da je srece svi bi kucali karte. -

Ne kontam. Znaci jebac je onaj koji oce za dzabe da se vozi i oce bolje baseve, i vise baseva uz to? Koji kralj! -

Gde da udjes u bas sa air ljaks ribom i da otkucas kartu, bedak brate.

da ne dodje do zabune, tekst nije kritika samog china kucanja karata nego razuzdane zelje da se isti obavi munjevitom brzinom po samom ulasku u autobus bez ikakvog realnog sagledavanja situacije u autobusu. to ukljucuje i gazenje ljudi koji ionako vec gaze jedni druge i koji su u glavi ove osobe samo prepreka i neprijatelji u njegovom vrlom pohodu i stampedu ka oazi mira, tj. aparatu. hvala na paznji

42*4*25=4200

Ako promeniš dnevno četiri prevoza, i u svakom overiš kartu, to ti je cena. Ako kupiš markicu, dođe oko 2700. Ako imaš plus dvoje dece koja idu u školu, pa i njima markice, i ženu koja ne radi, a i ona mora nekad negde da ode, a neka ti je plata recimo šugavih 20000, šta onda: idi go, budi gladan, ali overavaj tu jebenu kartu u autobusu! E neću, ko ih jebe! Ja volim da jedem.

Pa ovo sam ja juce defenisao hahah

@Valdemar : ako zivis u Beogradu, i plata ti je 20,000 - bolje da se prebacis na skelu, jer je tamo dnevnica oko 1.5 hiljada. xD Jebes taj posao za 20k.

Slažem se sa ZeZaToR-om. Osim kada mi se sluša muzika ili bih da dremam i ne razmišljam. Ali i tada gledam da se izvučem. Ali da trčim i da se lomim da bih otkucao kartu, to se neće desi. Dve karte - jedan burek! Nije šala.

I ja se slažem sa Teslom, a i sa Valdemarom :)

Jebi ga, nije svako za skelu. Mi invalidi treba da budemo srećni kad nas zaposle bilo gde.