Prijava
   

Seks na prepad

Spavanje u sred noći, kad se lepša polovina popne na tebe dok si ti još negde u svom svetu snova (ili hrkanja). Poželjno je da ti je tukidid brži od uspavane pameti i da skonta šta se dešava. Onda se budiš, ne znaš je l' san ili java, a ona već radi radnju. Tebi fino, ali još nisi svestan šta se dešava ni šta gde ulazi. I taman kad se rasaniš i postaneš svestan svog bivstva, ona se već okrenula i nastavila da spava. Ti 'oćeš još, ali nema, spavaj!

A kad ti pokušaš nešto slično, dobiješ samo prekoran pogled od kog ti se muda uvuku i jedno ,,svinjo nezasita'' za laku noć.

Komentari

A kad ti pokušaš nešto slično, dobiješ samo prekoran pogled od kog ti se muda uvuku i jedno ,,svinjo nezasita'' za laku noć.

+

Брате ово заслужује звездицу

Постоји једна пуно боље одрађена http://vukajlija.com/zornjak/131427 од мене минус на ову

Tražio sam, nisam našao. U svakom slučaju, dobra defka! A moja ima drugačiji pogled na istu stvar. :)

Океј, ја причам и пишем српски, који део није јасан? Нико није рекао да је плагијат, те да си требао да тражиш, нико није рекао да има исти поглед на исту ствар, речено је да постоји једна која је по мом мишљењу боље урађена него твоја. Поздрав

Izi,tejk it izi :D

Da li sam ja tebe bilo gde napao u svom odgovoru? Samo sam izneo mišljenje, šta je bre ljudi..

Мало смо нервозни. Само опуштено, немам ништа против тебе или било кога. Добар си ти, само дан није добар. Мњах

Раскид тешко пада, пре ће пасти Влада. Петровић. Илић. Говњива мотка. Шурикен. Браво Гирл. Магазин. Тин стори. Владајући шампон. Коалиција трулих гљива. Савез дебелих жена. Микрософт инжењерство. Коњско месо. Коњски балзам. Бал, противник, савезник, држава дуради нешто.

Dobra je ova samo mi se čini da je ova mnogo bolje odrađena http://vukajlija.com/multitasking/334860

Djole, ne kaki leba ti :D Ta defka je genijalna, ova veze nema s tim.

Baš mi je to i bila poenta, od Izinog komentara sam pretpostavio da sada ovdje kačimo defke za koje smatramo da su dobre, pošto ni njena niđe veze s tvojom.

Kul defka steta sto nismo svi takvi jebaci da nas uzjasu picke u po noci. Nedostaje mi moja nimfomanka +