Prijava
   

Sergejtrifunovaćiti se

Praviti se najpametniji u društvu. Biti najurbaniji i najkul u drušvu. Smuvati najviše riba, slomiti isto toliko srca. Uglavnom,biti sve i uvek uz prefiks naj.

-I tako ti ja prilazim njoj, onako šmekerski je skidam pogledom, uzmem joj piće, eksiram ga, lupnem od sto i kažem -Soba 303. Malo sam joj pričao o Njujorku, Parizu, postmodernizmu, romanima Mir Jam, i njihovoj simbolici. Stvari su počele same da padaju sa nje. Ostalo je istorija.

Društvo:

-Hrrrkkkkk, PU! Ae bre, ne sergejotrifuniši se, nego trš po vops.

Komentari

Natašobekvalisati se-reći nekom da jede govna. +++++

И ја сам исфуран тотално.

e ne znam, sad bih mogao da procitam tvoje definicije, ali koliko sam citao pre nego sto sam se registrovao, mogu reci samo da je previse sergejtrifunovićovanja u definicijama. ok shvatili smo, čovek je uber urbano stvorenje, ali dokle će se ponavljati varijacije na tu temu? Ne znam, je l to tako treba?

Ја колико видех имају само три-четири дефиниције о њему, па реко оно.

Meni je do jaja.

Pogotovo ono sa romanima Mir Jam, jebo je Šotra normalno pa upičku!
+

pa dobro, ne kažem, ima ljudi kojima se sviđa mnogo više nego nas kojima se definicija ne sviđa... Ne kažem, samo je to malo previše trifunovića za moj ukus...

Harvey, mojne si Svetlana Bojkovic.:)

pa doktore, ako si autor, moras nekad da primis(da prostiš) i negativnu kritiku...
Imam li ja pravo da dam negativnu kritiku ako mi se ne svidja, ili samo pozitivne ako mi se sviđa, a da ćutim i da čitam dalje ako mi se ne sviđa?
Nigde ne piše dodaj pozitivan komentar, nego samo komentar...

prosto, jam zabiberio minus jer po meni sergejtrifunićovisati se znači reći ovoj bekvalac da mož da ga duva i pri tome pojesti govno! :)

Дунцара видиш, има шурнест значења и ниједно није добро.