Prijava
   

Serija rekordne gledanosti na RTS-u

Svaka serija emitovana na RTS-u u poslednjih par godina, često tako nazivana i pre prvog emitovanja(?!). Svako bi se zapitao kako je moguće da svaka serija ima rekordnu gledanost, ali to je zato što je RTS podelio serije u nekoliko kategorija.

Trenutni rekorderi:
Ranjeni orao - u kategorijama "Najgledanija serija Zdravka Šotre rađen po romanu Mir Jam sa Slobodom Mićalović u glavnoj ulozi", "Najgledanija serija Zdravka Šotre u kojoj bračni par glumi bračni par" i "Najgledanija serija na RTS-u pod imenom Ranjeni orao".

Selo gori a baba se češlja - u kategorijama "Najgledanija kvazihumoristička serija sa seoskom tematikom", "Najgledanija serija na RTS-u sa Radošem Bajićem u glavnoj ulozi" i "Najgledanija serija sa imenom "Selo gori a baba se češlja" na RTS-u".

Moj rođak sa sela - u kategorijama "Najgledanija serija na RTS-u sa Draganom Jovanovićem u glavnoj ulozi" i "Najgledanija serija pod imenom "Moj rođak sa sela" na RTS-u".

Greh njene majke - u kategorijama "Najgledanija serija na RTS-u rađena po romanu Mir Jam u kojoj je Šotra morao da zameni Slobodu Mićalović neiskusnom glumicom" i "Najgledanija serija pod imenom "Greh njene majke" ".

Bela Lađa - u kategorijama "Najgledanija humoristička serija na RTS-u sa Milanom Gutovićem u glavnoj ulozi", "Najgledanija serija na RTS-u sa vaskrslim likovima iz nekvalitetnih starih serija i filmova", i "Najgledanija serija na RTS-u pod imenom "Bela lađa"(ofkors)"

Broj kategorija se povećava sa svakom novom RTS-ovom serijom, i predstavljaju još jedan razlog zašto ne treba gledati RTS.

Komentari

E, pa nije fer, majmunoliki, plaćaš pretplatu i pljuješ po javnom servisu koji je TVOJE VLASNIŠTVO... ha ha ha, nek si ih odvalio, jadnike... ali ne po Igou. Prave jadnike, jadne...
+++++

"Бела Лађа - у категоријама "Најгледанија хумористичка серија на РТС-у са Миланом Гутовићем у главној улози", "Најгледанија серија на РТС-у са васкрслим ликовима из неквалитетних старих серија и филмова""

Šta lupaš? Pa svi delovi Tesne kože su vrhunski filmovi. Samo ko ih razume na pravi način.

Поготово "Тесна кожа 11".
Сељачина сам, не знам да ценим уметност, шта ћеш. :)

u svakom slucaju bolje da gledamo RTS 1, nego B92 .

zbog bele ladje ti kazem da ne seres -

Brate po svemu pljuj ali nemoj po BELOJ LADJI!

a što se tiče Bele Lađe.....hrrrk pu...:D

Tesna koza je bila kul zbog Nikole Simica,a ne zbog Petra Kralja i Tike Spica ffs.

Odlicno receno, vise puta sam razmisljao o tome! +

Aaaa, zaboravio si rekordne serije: Srecni ljudi i Bolji zivot. Jeste da nisu trenutno najgledanije, ali kontam da ih je u zadnjih 20 godina pogledalo najvise ljudi, posto su se iste reprizirale bar 2-3 puta godisnje. +

bolji je i rts od U92 ili rozle teve , ali pluscina u svkaom slucaju :D