Prijava
 1.    

  Šetalica

  Grobljanska rakija. Rakija koja se po selima obično nosi sa jedne sahrane na drugu. Rakija najlošijeg kvaliteta, smrt za želudac i jetru ali i dalje draga iskusnim alkoholičarima jer je besplatna.

  A: Brate, kakvi su ti to modri podočnjaci?
  B: Ništa ne pitaj, Slobodan juče munuo šetalicu sa sahrane kod one babe, ja sam još i dobar, Miljana gola trčala po stadionu i peglala... eno je kući sa oblogom na glavi.

 2.    

  Šetalica

  Popularni navijački ngsle za zastavu povećih dimenzija koja se koristi obično u svrhe koreografije na tribini. Dobila naziv jer najčešće kreće da se širi od vođe ka ostalima, šetajući od ruke do ruke, prelazeći preko glava svih koji je šire.

  -Striko da vi'š što sam gled'o klipove od Marinaca iz Subotice, znaš kako momci kidaju sa koreografijama!
  -Siniša, dete, jest da imaš 28 godina i da još uvek ideš vandredno, ali veću glupost nisam mogao da čujem.
  -A nee striko, nisi ti video kako im je dobra šetalica bila!
  -Pričaj mi o tome. Doveli su pakistanske azilante da bi mogli da je rašire, Zeka limar poveo pesmom: "KO ŽIVI U ANANASU NA DNU MORA".
  -Alii..
  -Utišaj tog Dženana i mrš na pranje zuba govno jedno neobrazovano!

 3.    

  Šetalica

  Riba sa kojom si u vezi tokom 3 do 5 šetnji po gradu,pošto je taj ''vremenski period'' dovoljan da shvatiš da je devojka izgubljen slučaj,i da je bolje da upišeš časove trombona nego sa njom vreme da provodiš.U većini slučajeva je simpatična,slatka devojka,i taman toliko pametna i zanimljiva da te privuče prilikom upoznavanja,i odvuče u narednih 5 rundi,gde posle prve moliš boga da padne nokautom što pre pete...

 4.    

  Šetalica

  Klupica koju zajedno pomeraju sa Suncem ispred seoske zadruge ne bi li uvek bila u hladu.