Prijava
 1.    

  sex i grad

  precenjena tv serija koja se bavi svakojakim problemima četiri osrednje tetke i koje u real life nema šanse da se sexaju uopšte, osim u slučaju da nalete na bosanskog građevinskog sezonca.

 2.    

  sex i grad

  Neka riba reche da gleda to zato sto je to najrealnija serija koja je ikada snimljena.
  I sad dok ovo pishem imam taj buljavi pogled neverice.

 3.    

  sex i grad

  Serija u kojoj cetiri klimaktericne tetke tripuju da su ponovo mlade, non-stop se lose sexaju i posle ogovaraju svoje lose jebace.
  Vecito su po kaficima, restoranima, klubovima, birtijama i objektima slicne delatnosti, trose gomilu para na fensi pica i salate sa -45 kCal, a niko ne zna odakle im te pare- jer ih niko nikad nije video da nesto rade.
  Najveci zivotni problem im je da li ce izaci u mega-fensi ili ultra-fensi klub, i da li ce se pojebati sa onim 20 godina mladjim napucanim sankerom, ili sa 17 godina mladjim vodoinstalaterom koji je jutros bio da popravi vodokotlic.

 4.    

  sex i grad

  Cetiri groba pokusavaju da se kresnu u svakoj epizodi i posle vode dubokoumne razgovore o tome,pa ih onda grize savest sto su to radile,pa filozofiraju...i tako iz epizode iz epizodu...

 5.    

  sex i grad

  Serija u kojoj, u svim serijalima, glavni akteri nikad nisu jeli kod kuce, vec iskljuchivo po restoranima

 6.    

  Sex i grad

  Serija koja se može podeliti na najviše 4 scene.

  1.scena: Četri “Devojčice“ od četrdeset godina ulaze u klub, kafić ili restoran i nakon dva minuta im prilazi frajer o kakvom bi u stvarnom životu mogle samo da sanjaju.

  2.scena: Jedna od njih najčešće Samanta koja se već kresnula sa pola grada vrišti u krevetu i svršava jedno deset puta ili biva razočarana veličinom partnerove “alatke“.

  3.scena: Sve četri sede u restoranu jer naravno nijedna ne zna da ne daj bože nešto skuva i razgovaraju o problemu. Tu naravno uskače stručnjak za veze Kerry Bradshaw koja je tokom čitave serije imala dva dečka i rešava problem.

  4.scena: Kupuju cipele od 500$.

  I povremeno ubace scenu gde Kerry sedi za svojim laptopom i razmišlja o pitanjima koja muče čovečanstvo od nastanka pa do dana današnjeg kao “kako reći dečku da sam ga prevarila“ ili “kako izdefinisati ovu našu vezu“

  Sve u svemu kradu bogu dane.

 7.    

  Sex i Grad

  To je serija u kojoj četiri Njujorčanke traže savršen kurac.

 8.    

  sex i grad

  Klimaktericna nimfomanka, ridja rugoba, satro fina gospodjica i skelet sa stilom... I posle se devojke pitaju sto kazemo da su kokoske. Kako da ne kazemo kada gledaju tu budalastinu i poistovecuju se sa tim degenericnim likovima.

 9.    

  Sex i grad

  Serija u kojoj svi gledaju sex a niko grad...

 10.    

  sex i grad

  Vođenje ljubavi i urbana naseobina. Ironično je što se na to lože ribe čije je srce na 0 kelvina, a urbane su k'o motokultivator.

 11.    

  sex i grad

  4 kucke sa stavom cekaju vecnu ljubav!

 12.    

  sex i grad

  Americhka serija chiji je uticaj na plitke zenske mozgove uochljiv i na ovim prostorima. Radnja prati 4 babe u pokushaju da se izbore sa problemima adolescentnog doba.

 13.    

  Sex i grad

  Ovu seriju treba posmatrati iz ugla američke kulture (i sistema vrednosti) da bi se dobila potpunija slika. Poenta serije je (uprkos sve prisutnom promiskuitetu kao formi emancipacije - jer je u navedenom društvu promiskuitet odavno deo urbane kulture) upravo u pronalaženju pravog partnera, a ne u besmislenom "skakanju" iz kreveta u krevet. Čak i u Samantinom slučaju, koja je bez premca najinteresantniji karakter u seriji. Ta serija je u stvari kritika modernog zapadnog društva. Naravno, to nije lako videti na prvi pogled. Ja to volim da poredim sa recimo Marilyn Mansonom - u pitanju je takozvano POSTAVLJANJE OGLEDALA pred društvo. Problem je u tome što većina ljudi to pogrešno tumači, bilo da su to promiskuitetne srpske devojčice koje spavaju sa plišanim medama i izlaze iz stana zakopčane do grla, a zatim se presvlače u outfit kurve u liftu, ili neki retadirani isfrustrirani Amerikanci koji upadnu u srednju školu i pobiju silnu decu slušajući Mansona...

 14.    

  sex i grad

  bolje "sex i grad" nego selo i peting!

 15.    

  Sex i grad

  Manifest feminizma u modernih zena. Veći deo radnje se svodi na trućanje jedne od glavnih junakinja o vezama. Sa muskarcima.

 16.    

  Sex i grad

  Strasna droga i stimulans , koja je cak i moju kevu naterala da nauci kako se koristi racunar .

  Stara situacija: Ajde mi upali Sex i grad na racunaru , jako mi se gleda ...
  Nova situacija: Ja sam na racunaru sledecih 2 sata, gledam Sex i Grad, ne planirajte nista...

 17.    

  sex i grad

  Najveci bauk nazovi muskih individua sa ovih prostora.

  vidi ostale definicije