Prijava
   

Sexality 3

San dobrog dela muske populacije je da vide zensku u tesnoj majici na bretele bez brusa i u kratkom tesnom sorcu u kopackama na fudbalskom terenu kako trci njisuci kukovima, sexy se preznojava sa napupelim bradavicama i pravi kratku pauzu polivajuci se vodom od glave do pete, a majca se slepljuje. Kombinacija seksi fudbalerke i mis mokre majice.
Ona na terenu ima ulogu gatuza (videti definiciju http://vukajlija.com/gatuzo/296939) i ulogu da ometa protivnicke igrace.

U mom kraju se igrala vazna utakmica izmedju mojih ortaka i nekih likova. Moji ortaci su bili u manjku za jednog igraca. Ponudila sam se da ja budem zamena za tog igraca. Isprve su odmahivali glavom, a onda su me pitali koliko brzo trcim i da li imam kondiciju. Odgovorila sam potvrdno. Onda su oni rekli da cu ja biti njihov gatuzo. Rekli su mi da dodjem u duksu i trenerci. Vreme je bilo prohladno.

Dan odlucujuce utakmice na betonu.
Dolazim u duksu, trenerci, kopackama i kacketu. neupadljiva, nenasminkana i sakrila sam kosu. protivniciki igraci su mislili da sam musko.
Kako je igra odmicala i kako sam pocela jako da se preznojavam skinula sam prvo kacket, pa posle 5 minuta duks, i tako sam bacala svu nepotrebnu odecu sa sebe po terenu dok nisam ostala u kratkom sorcu i majici bez brusa, preznojena, ali seksi. Trcala sam cik cak po terenu i protivnicki igraci nisu znali sta ih je snaslo, kao ni ovi iz mog tima. uzimala sam vodu iz publike i prosipala je po sebi i u dekolte dok sam trcala, zatim sam zamolila da me neko iz publike prska kako prodjem. Utakmica je trajala oko sat vremena i za to vreme smo dali samo tri gola i pobedili sa 3:0. Inace se na takvim utakmicama da vise golova, ali ipak je tu bio izvestan faktor ometanja. Ja i moj sexality.

Komentari

Eo ga + na naslov. Nemerem čitat.

si dala neki sexy go bar?

jesam manijace, zadnji gol sam dala jer golman nije mogao da se pomeri vise i da trci po golu, mislim ko moze da trci dignutog k...

ЈА МОГУ, ЈЕР МИ СЕ НЕ ДИЖЕ ХЕХЕХЕХЕХЕ

ja bogami mogu, i to vrlo brzo, znaš, vrlo sam brz, kapiraš. naravno da kapiraš, pitam gluposti, tjaaa

AKo ste otišli na pivo poslije, onda je igranje fudbala imalo smisla

Otisli smo na vops! :D

Glupa ideja i još gluplja realizacija.

Imaš li ti, devojko, dva svedoka da je bilo baš ovako?

@ Ikosaedar Imam celu ekipu da potvrdi :)

Haha jebem ti zivot. Mora plus na ovaj nadrealizam

preznojena, ali seksi.

*sexy

+++

Trcala sam cik cak po terenu i protivnicki igraci nisu znali sta ih je snaslo, kao ni ovi iz mog tima. uzimala sam vodu iz publike i prosipala je po sebi i u dekolte dok sam trcala, zatim sam zamolila da me neko iz publike prska kako prodjem.

Totalno iracionalno trošenje vode i rizikovanje zdravlja, ako je:

Vreme je bilo prohladno.

Kontam da je to već bilo doboljno da ostavi željeni efekat na bradavice, a, ako si već bila u kratkompretesnom šorcu i uskoj majici, uz to preznojena... Zaista nema logike. Jedino ako nisi poziral akao dodola i prizivala kišu? Ajde evo ti plus na... Hrabrost, valjda.

bilo prohladno, ali ja sam se preznojila od trcanja i mog seksalitija i bilo mi je neizdrzivo vruce

Kakav autor, kakav stil, moram upoznati damu. Minus, jebaga.

A kako si ti izdržala tekmu pored svih tih dignutih kurčeva?

opet sam se zagrcnuo koka kolom zbog tebe...al ovaj put ocekivano,cim sam video naslov...mora plus,sestro,vuhahagaha objasnjenje

'De 'š kopačkama na beton jebem ti trunje. Plus svejedno.

a onda su me pitali koliko brzo trcim i da li imam kondiciju. Odgovorila sam potvrdno

koliko brzo trcis?
DA!

shano madjio!

Шано МАЂИЈО! Пресекси си ти за овај интернет. Обожавамо те, твоји фанови!