Prijava
   

Šiparica

Stari izraz koji je izveden iz engleske reči sheep što bi mu značilo ovca. Odnosi se na žensku čeljad od 13 do 16 godina, u sred one najzajebanije adolescencije. S obzirom na ''progresivnu'' evoluciju društva ženskinje su od ''ovaca'' stigle do ''mačkica, tigrica i ćurki''.

Šiparica nekad:

-Uf, kako sam uzbuđena! Večeras me moj slatki Vasica vodi u bioskop da se ljubimo!

Šiparica danas:

-Uf, kako sam uzbuđena! Večeras me Đomla vodi u motel i daću mu u rč!

Komentari

Ne mogu sa ovog cuda da ocenim, ali dala bih plus. Samo izbaci Po mom misljenju, napravi to cinjenicom. A upecatljivo mi je kako deca I debilne odrasle kazu DACU MU to I to, cini sama sebe rupom.

Jebem mu misa, bas nesto razmisljam, pa meni dodje da je vise postovanja u seksu sebi pokazala zena koja sa partnerom deli fetis da joj se on isere na grudi I da ona to lepo pojede nego ovo sakato deriste iz primera. Eto sto smo jos u pecinskom dobu, jer "muskarci jebu a zene leze kao letve", a ne dao Bog nas dragi da je seks zapravo izmedju dvoje ljudi. Jok, seks je izmedju muskarca I rupe, to decurija kaze. Zbog takvih omladinaca ova drzava propada.

žalosna slika današnjice.... Hvala za tip, izmenio.

Лепо си се тога сетио. Са 34+ у одабране.

Hahahahaha, kad me definicija ili primer slatko nasmeje, odmah ide u favorites :D

Pošto mi je neki demokrata obrisao koment, rekoh da probam opet. Jadne su ove defke koje pišu iz nepoštovanja prema ovim klinkama, baš tim 13-16 godina, sutra će vam one biti ćerke il sestre, a realno je malo takvih, nejebanje u Srbiji je veoma realna stvar danas... I tako, a da ne kažem da je glupavo napisana... hvala...
Možda je nisam dobro shvatio, al male su šanse.

mozda bolje da pise dacu mu rc ali pluscina u svakom slucaju :)

defka bzvz... minus

Jadan Vasica...platio bioskop i kokice i nista ne dobi...to mora da je zbog imena, djomla nekako kurato zvuci....XD

al se pufnica nalozila :D +

@Zna Murinjo
Pre svega, mislio sam na manjak samopoštovanja i kućnog vaspitanja kod mlađahnih ženskinja danas. Što se tiče kvaliteta, to je već samo tvoje mišljenje. Hvala tebi :)

Jao dao plus a sad se kajem

Čoban ćera ovčice...

sutra će vam one biti ćerke il sestre

А богами и мајке

Cerke,sestre,majke ce biti sigurno a da li ce biti bez samopostovanja zavisi od sistema vrednosti koje ponese iz porodice.....uopste se ne opterecujem....ako mi sutra cerka bude takva znaci da samja uprskao a ne ovaj momak kojije postavio definiciju i samo potvrdio jednu cinjenicu u nasem drustvu ali za one koji hoce malko i da razmisle dao i upozorenje da obratimo paznju na tu cinjenicu i da pokusamo da je sutra ispravimo. Plus zbog humora i poruke!

@Dusansc To mi i beše namera.

Hvala svima!

Šiparica sutra: Nešto i nisam uzbuđena, tj. totalno sam smorena, večeras me Đomla vodi u motel i daću mu u rč...

svakim danom, u svakom pogledu sve više ...

Odlično, ali odlično! ++