Prijava
   

Sirotinjska spika

Bauk Vukajlije. Kao što Bošnjaci, Crnogorci i ostale novonastale nacije bezuspješno pokušavaju pobjeći od svoje srpske istorije i porijekla vrijeđajući Srbe i izmišljajući nove riječi i izraze, tako i Vukajlijaši pokušavaju pobjeći od sirotinjske spike, ismijavajući je, i pripisujući je svemu i svačemu.

Bilo kakve psovke i uvrijede će ovde proći nezapaženo, ali ako nekog okarakterišete kao sirotinju, odmah ćete vidjeti odbrambeni stav uvrijeđenog Vukajlijaša, kao i detaljan elaborat kako i zašto on nije sirotinja. Nerijetko se javlja i pominjanje aviona i kamiona koje gorepomenuti navodno posjeduje. Postoje i neki Vukajlijaši koji namjerno koriste ovu pojavu kao sredstvo da pokušaju da spuste sagovornika, bez obzira imala njegova priča veze sa sirotinjskom spikom ili ne, jer na sami pomen iste, sagovornik dobija status Jevreja za vrijeme Trećeg Rajha u očima ostalih.

Naravno, kao što kurva prica o poštenju, tako i svi Vukajlijaši redovno imaju izlive sirotinjske spike, na dnevnoj bazi, jer su svi sa istih prostora i sirotinjska spika je u samoj srži njihovog bića, koliko god pokušavali da pobjegnu od toga.

Komentari

mujo se osoba sa posebnim potrebama :)

Ma samo kad ti nekoga prozivas, a ni recenicu ne mozes sastaviti kako treba. Idi siluj svoje koze tamo i ne smetaj...

Evo ti minus od jednog bošnjaka, i piši ekavicom legendo kad si već srbin al si srbin u kurcu mom. U Srbiji te gledaju kao seljačinu iz Rs-a ;)

I šta ti smeta sirotinjska spika? Baš je okej tema. To što si seljačina iz Han Stjenice koja je pobjegla par kilometara istočno za korom hljeba je odraz siromaštva jbg.

mujo sirotinja jbg trigerovala ga tema jer nema leba u crevu

A što, da nije samo ekavica srpska? I šta sam ako nisam Srbin, prosvijetli me?

A sirotinjska spika mi ne smeta kao tema, nego mi postaje smiješno kako Vukajlijaši uvijek potežu nju kao argument protiv sagovornika, čak i za stvari koje veze nemaju sa sirotinjom, i što se spominje bukvalno na svakoj drugoj temi, ispada da je sve sirotinjska spika. I od kad si ti "bošnjak"? Em često pišeš ekavicom, em si pričao nešto da si živio u Hrvatskoj dok nisi otišao u Beč, konto sam uvijek da si Srbin, eventualno da imaš neke Hrvatske gene

mujo sirotinja jbg trigerovala ga tema jer nema leba u crevu

Hahah samo ti piši, oko moje iskompleksirano, tvoj skoro svaki post može komotno da ide na sirotinjsku spiku koliko si ograničen :*

Meni nikad niko nije rekao da mi je sirotinjska spika, i dosta autora je ovdje prosla bez takvog etiketiranja. Sta mislite, da nije mozda do vas?

sirotinjo i bogu si teška

Sasvim logicno je da ce ti neko reci da ti je sirotinjska spika (na vukajliji) ako si spreman da se iscimas i odes na drugi kraj grada da bi kupio neki proizvod koji je tu jeftiniji za marku i trinaest. A pazi, culi smo i gori izjava od ovog cimanja za maslac i brasno

šta mu objašnjavaš ispišaš se po njemu i orođeš

prođeš (da ne zameri)

Meni nikad niko nije rekao da mi je sirotinjska spika, i dosta autora je ovdje prosla bez takvog etiketiranja. Sta mislite, da nije mozda do vas?

Nije ni meni koliko se sjećam. Ali se viđa prilično kod drugih autora, i skoro je neko komentarisao na forumu "jebala vas više sirotinjska spika"

Oj sirotinjo i Bogu si teška.

bulg je vaskrese, voistinu vaskrese. interesantno ponašanje mlađanog bulgakova.

A jesi ga izdefinisao i čim ovoliko negoduju znači da je tema savim OK. Ako ne i odlična.