Prijava
   

Slađana Zdravković

Žrtva sistema.
Mada to ne izgleda tako na prvi pogled, ako i dalje mislite da nešto znače stvari kao što su pamet, trud i osnovna kompetencija za ono što se govori/radi, shvatićete o čemu se radi. Ako i dalje ne shvatate, i pad je let, a nije loše biti FB zvezda.

Pošto piše pod "Neverovatno" da niko još nije definisao, možda treba objasniti. To je ona DS omladinka koja nije bila u stanju da izgovori dve do tri "Zoranove" (obavezno tako familijarno) prostoproširene rečenice. Pošto je iz drugog puta nekako uspela, prosula se sa štikli u stilu Karle del Ponte onomad na stepenicama, ili Danila Bate Stojkovića u filmu Balkanski špijun, kad pada s oluka (kako ko voli poređenje).
Sama po sebi veoma nebitna, kao primer gde Srbiju vode stranke veoma bitna.

Komentari

Na prvu rečenicu sam dao minus. Nije ona žrtva sistema ni pod razno, nije ona nikakva žrtva. Šta je zapravo "žrtva sistema"(?),apstraktan pojam. Mlada gospođica je jednostavno intelektualni midžet u dosta dobrom i raskošnom pakovanju a takvih ima na gomile gde god da se okrenemo. Njena jedina nesreća je da se u pogrešnom trenutku našla na pogrešnom mestu i to je ovekovečeno u elektronskim medijima a potom izudarano na sva zvona zarad trenutnih medijskih poena. Na kraju krajeva,zašto se trpala negde gde joj nije mesto....

Минус.. па још један... дође му плус! Ау курац!
Обрнуло пун круг

Alkaloid, ako misliš da pamet nije bitna, slažem se nije ona žrtva. Nije problem blam, nego onaj glupi smešak koji govori - pa da može se tako, dovoljno da imam partijsku knjižicu. Ko je odrastao s takvim mentalnim sklopom, po meni je žrtva.

Dokaz da sistem prihvata glupe, lepe, lude i bogate ljude.
Najmanje tri stavke moraju biti ispunjene.
Svaka trunka zdravog razuma i samosvesti strogo je kaznjiva, izopstenjem iz tog normalnog cetvorostavnog drustva. Pa ti budi hrabar i svoj, ili budi Sladja, Djana.

Po tome je i ostatak ekipe na bini žrtva sistema. Ne znam,kompletna ta ujdurma zaslužuje pomnu analizu ma kako bila ona beznačajna i trivijalna. Evidentno je i ne treba biti Ajnštajn da bi se shvatilo da je gospođica Slađana idiot,međutim postavlja se pitanje šta sa ostatkom ekipe,sa svim onim mudrim i sedim glavama,odabranima koji su tu došli da nas prosvetle i koji su nju i uveli na podijum i u celu tu priču. Enivej,shvatio sam šta si želeo da kažeš i u načelu se sa tobom i slažem ali mogla je definicija biti ipak malo drugačije sročena.