Prijava
   

Slatko

Neprevaziđeni, neprejebivi, najukusniji, najslađi slatkiš koji sam ikada jeo. Smatram da je najbolji na svetu, iako nisam probao sve slatkiše na svetu. Jednostavno nemam potrebu da ih probam. Najbolje slatko pravi moja baba (to se podrazumeva), mada ima jaku konkurenciju u vidu nekih zavidnih, zlih baba koje ga spravljaju i trude se da budu bolje od moje babe, ali džaba im. Jedem ja tako juče teglu slatkog od jagoda (koje mi je omiljeno) i odjednom me obuzme taaaaakva tuga. Shvatim. Sve je prolazno. I tegla tog slatkog i moja baba. Šta ja da radim kad moja baba umre? Ko će meni da pravi slatko? Keva nema vremena, o današnjim karakondžulama i rospijama neću ni da govorim, one ne znaju ni jaja da isprže, a kamoli nešto složenije. Trenutno sam mnogo nesrećan. Slatko će ubrzo postati mitsko jelo.

Ukoliko slučajno, slučajno, na Vukajliji postoji neka koja zna da pravi slatko od jagoda neka mi se putem privatne poruke javi. Ja ću joj u odgovoru poslati svoju adresu kako bi mogla da mi pošalje uzorak. Ako budem bio zadovoljan uzorkom u roku od nedelju dana šaljem verenički prsten.

Komentari

Rastuži me definicijom, ali ti je primer na mestu(pa sam se i ja vratio na mesto)...;)))+++

"Најбоље слатко прави моја баба (то се подразумева), мада има јаку конкуренцију у виду неких завидних, злих баба које га справљају и труде се да буду боље од моје бабе, али џаба им." :)))
Svaka cast spale! +++

ušao si u moju glavu i prepisao mi definiciju +

ahaahhaah zao ti babe zbog slatkog!moja kewa pravi dobro al udata je jebiga

Spale nemoj da te navuku u PVT. Rospije će ti poslati slatko što su kuvale njine babe samo da se uvale.

hahhahahaha! hvala kuvajlija, vidis koliko sam glup, nisam ni razmisljao o tome. xD :P

e hvala svima!

Jbg, Spale, takvo vreme došlo :(. Ja niti znam da spremam slatko, niti ću naučiti, niti ću, po svemu sudeći, ikad u životu imati vremena da ga spremama (računa se od trenutka kad napustim ovaj sajt :)). Al' ću iz sve snage da se trudim da budem dobra žena (na sve druge slatke načine :D)

'Oću i ja ženu da mi kuva slatko. +