Prijava
   

Slavko Njunja

Svako selu u Srbiji ima svog Slavka Njunju. Dobro, svako selo sa prodavnicom u Srbiji ima svog Slavka Njunju. Ne računam manja sela gde jadna deca moraju da pešače po 15 kilometara svakog dana da bi stigli do škole. Uzbrdo. U oba pravca.

Elem, Slavko je onaj tip koga nikad ne možeš da nađeš kući. Onaj tip koji uvek visi ispred prodavnice/dragstora. Dobro, ne uvek. Kad se negde peče rakija, on je tu. Kad ti dođe ćale iz Švabije, on je sa njim kod Slobodana u kafani. Kad mu zatreba koji dinar da plati kurvu u gradu, oće da nadniči, što da ne, nije slab, razvijen je, vredan, može da radi, ali neće ako ne mora. I kad je ispred dragstora, retko kad sedi. Uglavnom stoji, šetka se okolo, ispija zidarca, češe jajca i smara klince da mu kupe sladoled. Rumenka jebi ga, zna i on da su ostali skupi. Zube uglavnom nema, što zbog otvaranja piva istim, što zbog rumenka. Kaže da su jednom prilikom samo utrnuli kad je zagrizao sladoled i ujutru ih je našao u krevetu. A i koji će mu kurac, ionako ga niko nikad nije video da nešto jede. Njemu je pivo i hrana i piće. Sram ne oseća. Ne libi se da kaže ženi u autobusu "Gospođo, ispala ti pička" i zato smo mi klinci vazda ceo život čekali drugi bus, kad vidimo da čeka ispred prodavnice na stanici da ode u kurve. A i zbog tog što uvek sedne negde oko nas i priča kako je sa našim matorcima jurio kurave po selima u okolini Jagodine, osamdesetih.

Slavko nije glup. Od škole ima samo 4 osnovne, ali je u prvom bio čak vrlo dobar. Snalažljiv je jebi ga, koji će mu kurac škola, ionako uvek možeš više ispred prodavnice da naučiš nego u školi. Neću da grešim dušu, nije ni ružan čovek. Nije neki lepotan, ali je daleko od ružnog. Ipak, Njunja se nikad nije ženio. Krivo mi pomalo kad skontam da je on njegovom Rajku sin jedinac, a da Rajko nije imao ni braće ni sestara, tako da će verovatno da se zatre loza, ali Njunja ima izgovor, kao i za sve ostalo. Sve žene su kurve. Osim moje majke, jelte. Klince naravno nema, a i možda je bolje tako, jer upravo zamišljam na šta bi to selo ličilo da je puno malih Njunjića. A jebeš ga, ako je verovati njegovim pričama, pola ovih klinaca po selu su njegovi. Jebeš mi mater, pa ja i moji burazeri uopšte ne ličimo, sad sam sam sebe sjebao.

Živeo Slavko Njunja.

Komentari

Valja ovo +
Imamo i mi naseg Milorada kod nas u selu