Prijava
   

Slobodna tema u osnovnoj školi

Tema koju deca najviše obožavaju jer imaju potpunu slobodu da pišu šta god im padne na pamet. Opis likova iz crtaća, tetki, mama i tata, kako su se proveli na raspustu, koga su sve gađali kamenjem, kako su komšiji probušili gume, kako su špijunirali devojčice i gole tete na plaži i njima omiljena tema "Moja baba" i "Moj deda". Često su puni bisera i nenamernih grešaka zbog kojih dobijaju batine.

Moj deda Velimir Ilić

Moj deda je super deda. On ima platu 80.000 i svaki put kad primi, daje mi po 500 dinara. On je političar i svi ga slušaju. Ima ukupno 5 kuća i porodičnu stambenu zgradu od 450m2 u kojoj često boravim. Volim da se igram sa njim, jer mi je on najbolja igračka koju svako u životu može da poželi. Ima sedu kosu i jake zulufe. U kući od 332,28m kvadratnih ima gomilu trofeja. Na zidovima su okačene glave losova i lisica a na podu u dnevnoj sobi ima lava sa sve glavom. Obožavam da se tu zavučem. Jednom smo se igrali žmurke i nije mogao da me nađe pa kad sam ustao da se razotkrijem on se onesvestio. Moj deda ima razumevanja za moje nestašluke i često ih zajedno pravimo. Pocepali smo jednoj komšinici čaršaf koji se sušio na žici blizu našeg voćnjaka koji ima 30,38 ari.To je jedan od mnogih voćnjaka koje on ima. Kaže da su ljudi bili dobri prema njemu i da su mu poklonili sve ovo. Poklonili su mu i bazen od 150m2 da imam gde da se kupam jer kažu da je skupo plaćati javne bazene kad možeš da imaš svoj. Ima super auto kakav nema ni betmen. To je neko terensko vozilo kojim obilazi svoja imanja koje je takođe dobio na poklon od dobrih ljudi. U automobilu ima sve, radio i cd plejer u jednom, jake velike zvučnike, sedišta su kožna što ne volim jer mi se guzica zalepi kad su velike vrućine. Jednom sam ispod sedišta našao neke najmanje gaće na svetu. Sastoje se od tri ušivene trake. Ne znam zašto ali mi je deda odmah to uzeo i stavio kod sebe u džep i izgrdio što mu preturam po automobilu. Obožavam da se igram sa klimom. On je najbolji deda na svetu i uvek će zbog svoje dobrote primati poklone od dobrih ljudi, čak i one najmanje gaće na svetu.

Komentari

Interesantno.+
'De si citao imovinsku kartu Velimira Ilica.?
Mnogo bi bilo bolje da si u primeru stavio Krkobabica.i njegovog praunuka ;D

„i njima omiljena tema "Moja baba" ” :)))

Našao sam u Blic dodatku o politici i vojsci. Krkobabić mi nije zanimljiv. Sve što je imalo da se kaže to je Ivan Ivanović rekao. Krkobabić ne može da ima male gaće na zadnjem sedištu :).
Hvala za pluseve.

jebo si mu babu, tj kevu

++++++++++

Бруталан пример!!! :Д ++

Hvala. :) Dok sam je pisala, zamišljala sam šta bih sve ispisala u sastavu da sam dete. I eto, nastade taj brutalan tekst u primeru. :)

Ahahahaha umrla sam! Hahahahahaha najjači deo kad se onesvestio. Ajooo hahahaha

Ahahahaha umrla sam! Hahahahahaha najjači deo kad se onesvestio. Ajooo hahahaha

Mirišljava so i litar rakijice. :)