Prijava
   

Slobodni agent

Sveže razvedeni tip koji ovoga puta može sam da bira novi klub. Dok je prvi put gledao u roditelje, komšije, rođake i prijatelje, te šta će ko reći, sada na tržište izazi kao prvi pik u drugom krugu. Nova torta u kuloarima ostavljenih milfara i prestarelih udavača. Prošaran sedim vlasima, sa bradom od 4-5 dana i pogleda zamagljenog od derivata alkohola, sa dostojanstvom Napoleona Bonaparte i stomakom BIP manekena, ovaj ti baja iznova otkriva čari samačkog života i tišine nedeljnog popodneva dok na jednom teveu piči kalčo, a na drugom teletekst.

Stava neodlučnog kao u srpskog premijera, u prvo vreme biće lak plen najbližih prijateljica bivše žene, koje će tako svesrdno pokušavati da utiču na njega da se izmire i usput progutati pola litra njegove semene tečnosti, sasvim slučajno i nenadano, mada su ga želele, zašto sada ne reći, još otkad su se ovi zabavljali. No, muški mozak je tako zabagreo i zakržljao kada treba da pronikne u perfidne, kodirane signale da ga ženka želi svim svojim bićem, pa često, da ne bi ispala kurva, ona izbegava da mu jasno nacrta šta hoće, već strpljivo čeka povoljniji trenutak.

Najbolja prijateljica bivše žene 1: Znaš ko mi u zadnje vreme pomera jajovod, uzima bris iz grla i skida polipe po debelom crevu?
Najbolja prijateljica bivše žene 2: Ne seri, zar već? Pa tek se iselio. Ništa, javi kad ga izgustiraš, odoh ja kod nje da je još malo tešim, pa čemu služe prijateljice?

Komentari

Ma slika i prilika!

Hehe +++
Ali je primer bljaaaaak!

Што, мисиш не причају тако?

Nemam pojma kako pričaju - nadam se ne tako, ali svejedno zvuči bljak.

Ма ја то само до дочарам как сам преслишаво некоћ једну студенткињу. Из анатомије лолол

I onda kače na fejsu jedna drugoj poruke: "Lepa moja. Mwah" a ovde joj obrstile bivšeg muža sve.
+++

Dao sam ja plus i sve pet i eko frendli, ali imam dva pitanja koja me silno muče:

1. Gde su sve te žene što gutaju semene tečnosti, nude gujce i razmenju čojekove?

2. Kako ja ne znam ni jednu?

:-((( večito sam najstražnji od sve dece :demonstrativno šuta nogom Teddy Bear pernicu i ide da se ugra motoričićem od rasklopljenog autića na daljinski:

Evo, od stresa sam obatalio i pravopis. :-(

Kako da upoznam takve ženoide da mi ka'e neko!!!

Au, šta učini Mile kolezi...
Luks, da nije to nešto po Australijama specifično? Jer naopako vise, te im suknje završe na glavi očas posla!1

Konte Ziro, znaš li ti neke takve trebe, pomagaj sad il' nikad, vidiš da je stani-pani?!

Vala da znaš da je stanje zabrinjavajuće kad mene neko pita za žemske.

sta je, nema vajde od bg trve zenskolikog celjadeta kineticke potencijalne energije dovoljne da pokrene abdominalnu krv iskonskog preldzije sa rejona Obudovci - C. Polje?