Prijava
 1.    

  Slovenci

  Najmisterioznija nacija u Evropi. Govore slovenackim jezikom, ali su u stanju da razumeju sve druge jezike, bez ucenja ili prethodne pripreme. Da stvar bude cudnija, nijedan drugi narod nije u stanju da razume njih, pod uslovom da nisu ucili slovenacki jezik prethodno. Spekulise se da je cuvena ribica koja se gura u uho i omogucava vam da razumete sve jezike u galaksiji, po Adamsovom "Vodicu", zapravo uzgajana u Sloveniji.

  -Kak gre?
  -Izvini?
  -Rekel sem, se počutiš dobro?
  -S kim se bre tučem?
  -Neee, mislim, se počutiš zdaj?
  -A?!
  -Sprašujem o zdravstvenih tvoj?
  -More, kad te isprašim ja...

 2.    

  Slovenci

  Pored toga što čudno pričaju, još čudnije se ponašaju.

  Svoju zemlju čuvaju možda najviše od svih naroda. Kada odete u Sloveniju, tamo je sve čisto, sređeno, cele livade u zabitima nekim su pokošene, sve je kao u bajci. Gde god da odete: Bled, Ljubljana, terme Čatež, Portorož...svuda je mirno, tiho, bez glasne muzike. Čini vam se da ovi ljudi nemaju potrebu za slavljima i pravljenju nereda.

  Ali to nije tako. Slovenci svoju zemlju čuvaju, ali zato dođu kod nas i najebu nam se majke! Nova godina, Egzit, Guča, i ostale manifestacije ne mogu da prođu bez Slovenaca. Svih 2 miliona Slovenaca dođe i ovde i počne da luduje pošto u njihovoj poštovanoj to nije dozvoljeno.

  -Au bre pa šta je ovo? Ovuda kao da je prošlo krdo bizona?!
  -Ma jok bre...bila nova godina pa se neki Slovenci malo zaneli.
  -Ma šta se bre malo zaneli, da im jebem ja mamu! Ja kad bih im zgazio travu u Ljubljanu odfikarili bi mi levo jaje a oni ovde sve razjebu i nikom ništa!?

 3.    

  Slovenci

  Jako čudna, veoma diplomatski nastrojena nacija koja skoro uopšte ne pokazuje svoja negativna osećanja. Nacija koju je gotovo nemoguće zamisliti da psuje kao ostatak sveta. Naglas. Dok u sebi verovatno prelaze najcrnje i najmaštovitije poganosti ekipe iz automehaničarskog kanala.

  - Jao Janez, ponovo se tvoj pas pokakio po mojim petunijama. (Pička ti materina usrana, kad ga dovatim očistiću ta govna sa njim i nabiti u šupak gazdi sve dok mu ne izađe na usta.)
  - Izvini sused, neka ide kvragu i on i moja žena kad ga pušta okolo. (Puši kurac, to ti je zato što mi gaziš po travnjaku svako veče.)
  - Ovo je već šesti dan zaredom da to radi. Sledeći put ću ga poslati dođavola ako to uradi. (Ima da ti silujem i ženu i kera, a posle ću naterati tog dzukca da ti analno jebe ženu kad ti ne znaš.)