Prijava
   

smešna pretnja

-Kad te pljunem, ima da te tri dana traze podmornicom
-Takav cu samar da ti lupim da ce mali prst na nozi da te zaboli
-Zaklacu te grickalicom za nokte
-.....i slicne gluposti, imaju, u Srbiji, cisto humoristicku funkciju, i kada ih izgovorite, naravno, to sluzi da se cisto nasmejete sa ,,protivnikom``. (Druga je stvar kad neki debil u nekoj svadji to ozbiljno kaze....tada se ne nasmejete, vec vilice razvalite od smeha!)
E, sad, u SAD imaju potpuno drugi znacaj. Cesti su slucajevi u americkim akcionim filmovima kada neki baja (po mogucstvu celavi, debeli i obavezno grdosija od coveka) mrtav ozbiljan kaze nekom dobrom liku recenicu tipa:
-Otkinucu ti testise i izvaditi oci, a onda cu na mestu gde su ti bili testisi staviti oci, a u ocne duplje cu ti staviti testise!
-Iscupacu ti kicmu i prebicu te njome!!
-Odracu ti kozu i od nje cu napraviti sebi novu jaknu, a onda cu da se valjam po staklu i da ti je vratim da bi osetio bol!
-Iscupacu ti i ruke i noge i zameniti im mesta!
-....i jos milion krembecilnih recenica koje ni mojeg dvogodisnjeg bratanca nebi uplasile, ali zato odraslog coveka koji mrtav 'ladan, ne trepnuvsi pobije 500 tesko naoruzanih vojnika, nateraju da se zatrese, izbeci oci i proguta knedlu velicine fudbalske lopte!
Mislim stvaaaarno.....

Komentari

јао мајко мила!!!:):):)

nemoj da ti sidjem gore!!!

Nemoj da ti lupim samar nogom da ti zubi igraju break dance do kuce! xD

Iščupaću ti ruku a onda ću njome golicati rupu u kojoj je bila! +

nemoj da ti opalim samar da trazis zube po internetu

Ali

Otkinucu ti testise i izvaditi oci, a onda cu na mestu gde su ti bili testisi staviti oci, a u ocne duplje cu ti staviti testise!

je legendarno! * ko vrata